Pofonnal nyitott a Mónika Show vendége

2008.11.13. 19:21
Belépéskor ütötte le riválisát a férfi, akit két biztonsági őr fékezett meg. Az ökölharc a műsorba nem kerül be, talán mert a legmeglepettebb maga a műsorvezető volt. A Velvet mindenesetre bemutatja a videofelvételt.

Ez nem az első és feltehetően nem is az utolsó eset, amikor valaki a Mónika Show berkein belül nekiesik riválisának, ami igenis arról tesz tanúbizonyságot, hogy nem kell izgulnunk, már súroljuk az amerikai színvonalat, nincs már messze Jerry Springer. 

Spontán pofon és döbbent Mónika

A délutáni műsorsávra való tekintettel ilyesmivel kereskedelmi tévékben nem viccelünk, így a köznép csak a világhálón találkozhat a legfrissebb bunyóval. Arról nem beszélve, hogy a verekedés olyannyira spontán volt, hogy az egészben a meglepett Mónika sipítozása a legviccesebb, bár ez a régebbi jelenetekre is jellemző.

Amúgy a Mónika Show-t és a babérjaira törő Joshi Bharatot is szorongatja az ORTT, így most különösen vigyáznak, hogy ne kerüljenek adásba az igazán szaftos bunyók. A belépés után jobb egyenessel indító fiú történetében az a legviccesebb - a résztvevők számára viszont talán inkább legszomorúbb -, hogy a lány, aki miatt feltehetően kitört a botrány, a legnagyobb nyugalommal nézi, ahogy próbálják szétválasztani a verekedőket, sőt még röhög is az egészen. Egyedül a műsorvezetőnő hatódott meg: egyelőre ennyi még megkülönbözteti őt Jerry Springertől.