horoszkóp

Megölte barátját, majd evett belőle az első brit Mr. Gay verseny győztese

2008.05.06. 09:05
Vád alá helyezték Anthony Morley-t, aki 1993-ban vehette át a legszebb meleg brit pasinak járó díjat. A brit rendőrség szerint ugyanis április 24-én hajnalban a házában leszúrta egyik ismerősét, majd falatozott belőle. Damian Oldfield megcsonkított holtestére azután találtak rá, miután Morley véres pizsamában betért egy közeli gyorsétkezdébe, és bevallotta, hogy megölt valakit.

Az 1993-as brit Mr. Gay verseny győztesét azzal vádolják, hogy megölt egy férfit, és később falatozott a hullájából. A 35 éves Anthony Morley-t áprilisban 24-én tartóztatták le, miután egy leeds-i házban, ahol egy éve lakott, megtalálták a nála két évvel fiatalabb Damian Oldfield holttestét. A rendőrök szerint a férfi lábából hiányzott egy jókora darab, és előfordulhat, hogy a gyilkos evett áldozatából – adta hírül a Daily Mail. A rendőrök a konyhában ugyanis fellelték az Oldfield lábából hiányzó darabokat is, és a főzőlapon, valamint a szemetesben talál húsdarabokról kiderült, hogy emberi eredetűek. A hivatalos szerveket azután értesítették, miután egy véres, fehér pizsamát viselő férfi betért egy közeli gyrososhoz, és azt állította, hogy ő a gyilkos – olvasható az angol Metro oldalán.

A Daily Mail úgy tudja, hogy Morley ismerte Oldfieldet, a Bent magazin munkatársát, de nem voltak egy pár. A 33 éves reklámszakember édesanyja az angol Gone To Soon honlapon a következőket írta. „Soha nem gondoltam, hogy érezhetek ilyen szörnyű fájdalmat. Mintha kitépték volna a szívemet. Nemcsak a drága fiamat veszítettem el, hanem a lelki társamat, a barátomat is” – írja a hölgy az egyik bejegyzésben. A férfi ismerősei több oldalon keresztül méltatják és gyászolják halálra szúrt ismerősüket. Morley-t egyébként a múlt héten vád alá helyeztek, jelenleg őrizetben van, és hamarosan bíróság elé állítják.

Anthony Morley és Damian Oldfield

A férfi alig húsz évesen nyerte meg az első brit Mr. Gay szépségversenyt, amit 1993-ban rendeztek meg. Győzelme után rövid ideig közkedvelt szereplője volt a brit meleg közösségnek. Többek közt részt vett egy londoni, a Meleg Büszkeség Napja alkalmából rendezett felvonuláson, és egy üdülőkomplexum megnyitóján a Kanári-szigeteken. Jelentkezésében úgy jellemezte magát, mint aki szeret örömet okozni az embereknek, és két kedvenc hobbija a testépítés, valamint a tánc – olvasható a Telegraph oldalán.