horoszkóp

Ukrán nő lett a világ legszebb asszonya

2008.07.03. 12:41
Ukrán nő nyerte a férjes asszonyok szépségversenyét, a Mrs. World-öt. Az Oroszországban megrendezett eseményen a nők a házasságról alkotott véleményüknek is hangot adnak.

Az orosz Natalia Smarenkova nyerte el a legszebb asszonynak járó koronát az Oroszországban megrendezett Mrs. World szépségversenyen, írja a vietnamnews.com. A Mrs. World-öt tizennegyedik alkalommal rendezték meg, az esemény különlegessége, hogy ezen a szépségversenyen csakis férjezett asszonyok indulhatnak.

30 feleség közül a legszebb

A Kalinyingrádban megrendezett eseményen a szőke hajú ukrán nő 30 asszonyt utasított maga mögé, a legjobb öt közé került még a fehérorosz, a perui, a szingapúri és a vietnámi jelölt.

A versenyt 1985-ben az USA-ban rendezték meg először. A ceremónia maga ugyanúgy zajlik, mint bármely szépségverseny, csak a jótékonykodás helyett a hangsúly itt inkább a nők és a házasság kérdésén van. Tavaly az amerikai királynő, Diane Tucker lett a legszebb, 2006-ban viszont botrányba fulladt a vetélkedés: az 54 induló közül ugyanis húszan nem kaptak vízumot Oroszországba és annak ellenére, hogy az orosz jelölt lett a királynő, Mrs. Costa Ricát koronázták meg. A bakit végül korrigálták és kevesebb indulóval ugyan, de még egyszer megrendezték a gálaműsort.