horoszkóp

Száznál is több hullával szexelt az egykori hullaházi alkalmazott

2009.03.04. 11:35
Az 55 éves Kenneth Douglas az igazán neki való munkahelyen dolgozott: a Hamilton megyei hullaházban, éjszakai műszakosként. Munkaviszonya már régen megszűnt, de így is 16 éve volt arra, megbecstelenítse az elhalálozott nőket. A férfi állítólag több mint 100 nő testét gyalázta meg az éjszakai műszakok alatt, de a bizonyítékok hiányosak, Douglas pedig fel sem tudta sorolni az összes áldozatát. Teljesen véletlenül bukott le.

Az 55 éves ohiói férfi talán sosem bukik le, ha nem kapják el tavaly, amint épp kábítószerrel kerekedik. Az ohiói törvények szerint rutineljárásnak számít, hogy DNS-mintát vesznek a gyanúsítottaktól, így történt ez Douglas esetében is. Ekkor találtak kapcsolatot egy még 1982-ben meggyilkolták lány ügye és az egykor hullaházi alkalmazottként dolgozó Kenneth Douglas között, aki a Hamilton megyét képviselő ügyész szerint több mint 100 hullát gyalázott meg. Azóta két újabb asszonyban azonosították a DNS-ét.

Piásan, drogosan szexelt

Kenneth Douglas jelenleg is börtönbüntetését tölti, amiért meggyalázta az 1982-ben meggyilkolt Karen Range holttestét. A férfi 18 hónapot kapott a hulla megbecstelenítéséért, valamint további 18 hónapot kell leülnie, amiért megszegte a próbaidő szabályait, amit drogkereskedelem miatt szabtak ki rá. A férfi DNS-ét nemcsak a 19 évesen meggyilkolt Karen Range-nél fedeztél fel, a rendőrség azóta két újabb tetemnél talált egyezést. Douglas valószínűleg drog vagy alkohol hatása alatt folytatta nekrofil tevékenységeit.

A Cincinnatiből származó Charlene Edwards hat hónapos terhes volt halála idején, nála csak egy évvel volt idősebb a másik meggyalázott nő, Angel Hicks. Mindketten 1991-ben haltak meg, és mindkettőjüknél megtalálták Douglas DNS-ét. Kenneth Douglas akkoriban a Hamilton megyei hullaházban dolgozott, ő vitte az éjszakai műszakokat 1976-1992-ig. A Hamilton megyei ügyész, Joe Deters szerint az 55 éves férfi nem unatkozott, hiszen a kihallgatások során kiderült, a 16 év alatt több mint száz hullával szexelt, írja a Daily Mail.

Nincs meg az összes DNS-minta

"Biztos vagyok benne, hogy több áldozat van. Ez a férfi egy igazi disznó. Nem tudok más magyarázatot találni rá, hogyan tehet valaki ilyet. Soha nem fogjuk pontosan tudni, hány áldozat volt, mert ő sem tudja. Rémisztő, hogy a megerőszakolt hullák száma nemcsak a négyet vagy az ötöt haladja meg, hanem akár a százat is. Azt hiszem, hogy a hullaházban eltöltött munkaideje alatt egyfolytában ezzel töltötte az idejét", mondta Joe Deters a február végén zajlott tárgyaláson. A rendőrség egyébként felkereste a megbecstelenített halottak családját is, akik - érthetően - feldúltak lettek a hír hallatán. "Rosszul érzem magam a családok miatt, akik soha nem fogják megtudni az igazat", célzott Deters a többi holttestre, akiknél sok esetben nem őrizték meg a bizonyítékként szolgáló DNS-mintákat.

Norman Aubin, Douglas ügyvédje még nem tanulmányozta az újabb vádak alapjául szolgáló bizonyítékokat, így még ügyfelével sem beszélt erről, írja az Associated Press. A hírügynökség szerint a bíróság kétrendbeli hullagyalázás vádjával indít eljárást az 55 éves Kenneth Douglas ellen, akinek megbecstelenített hullánként 18 hónappal hosszabbodik a büntetése.