horoszkóp

Szexpartnert keres 21 éves Down-kóros fiának egy brit nő

bry
2009.03.18. 10:35
Lucy Baxter azt szeretné, ha 21 éves Down-kóros gyereke teljes életet élhetne, és neki is hasonló élvezetekben lehetne része, mint a vele egyidős férfiaknak. Az asszony ezért azt találta ki, szexpartnert keres fiának, Ottónak.

Lucy Baxter szeretné, hogy Down-kóros fia, Otto teljes életet élhessen. Saját állítása szerint akár arra is képes, hogy egy prostituáltat hívjon fiához, ha másképp nem sikerül Ottónak elveszíteni szüzességét. Az asszony legnagyobb álma az, hogy fia egyszer majd apa legyen. „Miért kell ezeket az embereket elkülöníteni és külön kategóriába sorolni, amikor ugyanolyan érzéseik és vágyaik vannak, mint a normálisnak mondott embereknek?”, kérdezte Lucy Baxter. „Ha nem lesz barátnője, nagyon rosszul fogom magam érezni, mert úgy adtam neki elő ezt a dolgot, hogy ő is pont ugyanolyan, mint bárki más.”, tette hozzá.

A Daily Mail szerint a 21 éves fiú beszélte rá az anyját, hogy segítsen neki partnert találni, de ez három éve nem sikerül. „Az a küldetésem, hogy találjak magamnak egy barátnőt. Azért szeretném, mert szexelni akarok. Mindenhol barátnőt keresek”, mondta Otto. „Ott volt Jackie, ő egy szexis csajszi, egyszerűen bámulatos volt. Négyszer megcsókolt. Aztán ott volt Sarah. Őrülten nyaltuk-faltuk egymást. Ez már néhány hónapja volt. Még mindig arra várok, hogy visszahívjon”, mesélt eddigi tapasztalatairól a fiú.

A brit asszony, aki egyébként a Down-kórosok jogaiért harcol, egyedül neveli Ottót és három örökbefogadott gyerekét, akik szintén ebben a betegségben szenvednek. A 27 éves fogadott fiának, Jamesnek már létrehozott egy internetes oldalt, amivel azt szeretné elérni, hogy ő is társat találjon magának. „Azt szeretném, ha a fiaim rátalálnának a szerelemre és élvezhetnék a szexet. Azzal se lenne problémám, hogy befizessem Ottót egy amszterdami bordélyházba, ha ezt szeretné”, mondta Baxter. Otto nemsoká Las Vegasba utazik, hogy bemutathassa színészi képességeit, az anyja reményei szerint ott talán összejön neki valami.