horoszkóp

Nem a 13 éves fiú a 15 éves lány gyerekének apja

2009.03.26. 11:59
A 15 éves Chantelle Steadmen gyerekének négy lehetséges apja van, és annyi már bizonyos egy nemrég elvégzett DNS-teszt után, hogy nem az eddig megjelölt 13 éves Alfie Pattené a gyerek. Patten összetört, amikor megtudta, hogy barátnője megcsalta, és nem ő a gyerek apja, de korábban azt nyilatkozta, akkor is vállalja az apaságot, ha nem ő a vérszerinti szülő.

A 13 éves Alfie Patten és a szülei azután döntöttek egy apasági teszt elvégzése mellett, hogy kiderült, a 15 éves Chantelle Steadmen gyerekének vagy egy fél tucat másik fiú is lehet az apja – írja a Mirror. A DNS-teszt elvégzése után egyértelművé vált, hogy nem a 13 éves fiú a vérszerinti apa, akit teljesen összetört a hír, hogy barátnője ezek szerint biztosan megcsalta.

„Nem tudtam korábban, hogy mi a DNS-teszt, de anya elmagyarázta, hogy kenetet vesznek a számból, és kiderül, hogy én vagyok-e az apa. Ha így van, akkor mindenki befoghatja” – mondta a fiú még a teszt előtt.

Patten apasága azután kérdőjeleződött meg, hogy többen is bejelentkeztek: ők is lefeküdtek a 15 éves Chantelle Steadmannel. A fiú akkor azt mondta, akkor is kitart a gyerek mellett, ha nem ő az apa.

A most 15 éves lány azután esett teherbe, hogy tavaly májusban elfelejtette beszedni a fogamzásgátló tablettáját. Abban az időben még azt állította, hogy Patten – akivel két éve járt már - volt az egyetlen fiú, akivel lefeküdt kelet-sussexi otthonában, de később elmondta a 17 éves nővérének, hogy más fiúkkal is együtt volt. A Steadmen anyja ezután azt mondta a lányának, hogy mondja azt, szűz volt még, amikor lefeküdt Pattennel.

Ez végül nem igazán állta meg a helyét, miután kiderült, Steadmen az óvatos becslések szerint a fogantatás időszakában három, a legnagyobb tétek szerint nyolc fiúval is együtt volt.

A 16 éves Richard Goodsell követelte is a DNS-vizsgálatot, mert meggyőződése, hogy ő az apa, szerinte még hasonlít is rá a gyerek. Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy Goodsellen is elvégezték-e a vizsgálatot, illetve, hogy bármelyik másik apajelöltről kiderült volna, hogy övé a gyerek.

A kamaszok gyereke februárban született meg, akkor Alfie Patten apja arról beszélt, hogy gyerekének fogalma sincs arról, hogy mivel jár az apaság. „Fogalma sincs, hogy mit jelent egy gyerek, és nem tudja elmondani, mit érez. Amikor beszéltem vele, sírni kezdett. Azt mondta, ez volt az első alkalom, hogy lefeküdt valakivel, nem tudta, hogy mit fog csinálni, vagy milyen komplikációk lehetnek. Majd beszélek vele újra, és elmondom a mesét a porzókról meg a bibékről” – nyilatkozta akkor az apa.