horoszkóp

Testvérének könyörgött a halálért a családirtó

2008.10.19. 09:21
Egy angol cég magyar igazgatója gyilkolta le családját szombaton Budapesten. A férfi saját nyelvét is megpróbálta kivágni, több sérülést ejtett magán, és a holttesteket megtaláló testvérének könyörgött, hogy ölje meg.

P. Károly szombaton a budapesti XII. kerületi családi házukban a helyszínelők szerint keresztülszúrta kislányát, majd a gyerek sikoltozására berohanó feleségét is halálra szurkálta. Ezután egy eltört borosüveggel saját nyelvét próbálta kivágni és több szúrt sebet ejtett magán. Kis híján elvérzett, kórházbaszállítás után megoperálták, de még mindig nincs kihallgatható állapotban – tudta meg a Bors.

A Független Hírügynökség szerint a 39 éves férfi a British Open Universityn szerzett diplomát, szaktekintélynek számít a távközlési és információtechnológia terén, és egy angol cég magyar ügyvezetőjeként dolgozott. Múlt héten felmondott munkahelyén, majd mégis visszatért a céghez. A meggyilkolt asszony második felesége volt, a Blikk által megkérdezett szomszédok és volt kollégák szerint csendes, példás életű pár voltak, senki nem talál magyarázatot a történtekre.

A Bors helyszínen szerzett információkra hivatkozva azt állítja, P. Károlyt az utóbbi időben az ezotéria és a szellemvilág foglalkoztatta. A gyilkosságok után a kivérzett tettest az ikerházuk másik felében élő testvére találta meg, neki azért könyörgött, hogy segítsen neki meghalni.