A koreai Hang Mioku húsz éve plasztikaiműtét-függő, és amikor az orvosok már nem voltak hajlandóak tovább operálni, házilag végzett magán arcfeltöltést. Mikor pedig elfogyott a szilikonja, átállt az étolajra, amitól a feje többszörösére puffadt.

Jelenleg 48 éves a mára teljesen eltorzult arcú Hang Mioku, aki először 28 éves korában műttette meg magát. Eleinte csak hazájában, Koreában járt műtétekre, aztán egy idő után Japánba költözött, hogy további műtéteket végeztessen– írja a Telegraph.

A sok műtéttől az arca felpuffadt és teljesen alaktalan lett. Egy idő után semmilyen orvos nem volt hajlandó újabb műtétet végrehajtani.

Mikor visszatért Japánból, már a saját családja sem ismert rá. A szülei elvitték egy pszichológushoz, mert úgy gondolták, valami mentális probléma miatt lett a lányuk műtétfüggő. A kezelés azonban sajnos túl drága volt, ezért a nő ismét a műtétek felé fordult.

Amikor végre talált egy plasztikai sebészt, aki hajlandó volt foglalkozni vele, az orvos először maga végzett szilikon injekciókkal arcfeltöltéseket rajta, majd adott egy fecskendőt meg némi szilikont a páciensnek, hogy házilag is el tudja elvégezni a beavatkozást.

Ilyen volt, ilyen lett

A nő ezután egy darabig boldogan szilikonozta az arcát, majd mikor az anyag elfogyott, közönséges étolajjal folytatta a kúrát. Az arca ettől olyan mértéktelenül felpuffadt és deformálódott, hogy a környékbeli gyerekek „állóventilátornak” csúfolták a testéhez képest irreális méretűre dagadt feje miatt. Őt azonban ez sem zavarta, elmondása szerint, ha a tükörbe nézett, szépnek látta a képét, sőt így érezte magát jól.

Azóta azonban már máshogy gondolja: amikor a koreai tv riportban mutatta be, már azt mondta, szeretné visszakapni a régi arcát, de nincs pénze rá, hogy eltávolíttassa az arcából az étolaj-befecskendezések maradványait. A műsor után annyi adományt kapott, hogy az orvosok el tudták kezdeni rajta az arcméret-csökkentő műtéteket. A Sun galériájában látható fotók már több műtét utáni állapotot tükröznek: a nő arcából eddig 60 gramm, nyakából pedig 200 gramm "testidegen anyagot" távolítottak el az orvosok.