Egyelőre maradhat a Malévnál a pornózó stewardess

2008.03.17. 11:51
A rendőrként dolgozó Lívia után most egy stewardessről derült ki, hogy szeretett szexfilmekben szerepelni. A Malév egyelőre csak a lehetőségeket keresi, kirúgással még nem fenyegetik a lányt, merthogy a légitársaság szabályzatai nem terjednek ki a pornós múltra, ezért nem is tiltják azt.
Képünk csak illusztráció!
 

Most egy légiutas-kísérőről derítette ki a Bors, hogy fizetését felnőttfilmezéssel egészíti ki. A lány, művésznevén Glória Gucci, szerepelt abban a filmben is, amiben Lívia egy rendőrnőt alakít, akit egy házibulihoz hívnak ki a szomszédok, de ő intézkedés helyett inkább beszáll az ott folyó szado-mazo partiba. A kétgyerekes anyukának ez az állásába került, Glória sorsa viszont korántsem ilyen egyértelmű.

Glória Gucci filmjeit könnyű beszerezni, így bárki megtekintheti a stewardesst, hogyan kényeztet férfiakat és nőknek, olyan produkciókban, mint az Adj Pinát vagy Az európai menyecskebaszás. A Bors szerint a durvább jelenetekre sem mondott nemet a lány, és korábban a hírhedt Roccoval is szerepelt közös filmben. Glóriáról kollégái azt állítják, hogy szorgalmas és alázatos, az utasokkal pedig igen kedves. A levegőben azonban már történtek kisebb kellemetlenségek, mert a hölgyet többször felismerték már az utasok, és autogramot kértek tőle.

Glória nem akar a földön járni, fölszállt inkább a fejünk fölé

Glória munkatársai előtt nem volt titok, hogy korábban mivel kereste a kenyerét a főiskolás, több nyelven beszélő lány, azonban arra ők sem gondoltak, hogy utolsó filmjét csupán másfél éve készítette. A Malév-dolgozók legjobb tudomása szerint Glória azért szeretett volna légiutas-kísérő lenni, mert rendezett polgári életre vágyott, de munkába állása után is többször panaszkodott kollégáinak, hogy nehéz otthagyni régi szakmáját.

Németh Krisztina, a Malév sajtószóvivője azt mondta a Borsnak Glóriáról, hogy négy éve van a Malévnál, és annak idején minden felvételi követelménynek megfelelt. „Az előírt erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezett. A légitársaságnak nem áll módjában, hogy ennél behatóbban vizsgálja a jelentkezők, a kollégák magánéletét. Munkájára soha nem érkezett panasz, feladatát kifogástalanul végezte a fedélzeten. Most először szembesültünk ilyen gonddal. Megvizsgáljuk a légitársaság lehetőségeit."  A szóvivő a Velvetnek azt is elmondta, a vizsgálat nem napok kérdése. "Ez egy különleges eset. Sajnos az élet hoz olyan váratlan helyzeteket, amikről a szabályzataink nem rendelkeznek. Meg fogjuk vizsgálni, hogy szükséges-e a szabályaink módosítása, illetve kiegészítése."          

A stewardessek néha vetkőznek

Egy francia légikisasszony, szintén megmutatta bájait a kameráknak. A különbség pusztán annyi, amíg magyar kolléganője pénzt keresett vele, addig a Stéphanie-nak szólított hölgy csak a személyzetet tüntette ki bájaival. A felszállást megelőzően, majd repülés közben azzal szórakoztatta kollégáit, hogy letolta a nadrágját, felhúzta szoknyáját, és levette a melltartóját. A feltételezések szerint a hölgy az Air France alkalmazottja, és a felvétel egy Londonba tartó járaton készült.