horoszkóp

Átverésről beszél a pornó miatt kirúgott rendőrnő

2008.02.27. 15:35
Kapcsolódó cikkek (1)
A rendőri egyenruhában pornófilmet forgató Líviát azonnal felfüggesztették az állásából, amit ő álszentségnek tart. Az eddig panaszirodán dolgozó nő úgy érzi, hogy becsapták, mert a pornófilmet eredetileg csak az Egyesült Államokban tervezték forgalmazni.

A hétvégén bukott ki a botrány a XIV. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrnője, Lívia körül: a panasziroda munkatársa egy szado-mazo pornófilmben szerepelt, a saját rendőri egyenruhájában. Miután egy kollégája viszontlátta őt az - akkor még az interneten is elérhető - pornófilmben és jelentette is feletteseinek, a nőt menesztették.

Az RTL Klub szerda reggeli műsorában elhangzott, hogy a rendőrnő szerint őt becsapták, mert azt mondták neki, hogy a filmet csak az Egyesült Államokban fogják forgalmazni. Emellett Líviát leginkább az zavarja, hogy a családját is molesztálják. A rendőrnőről korábban azt állították, hogy nincsenek gyerekei, de a tévécsatorna új információi szerint több fia is van, és négy éve elvált. Állítólag egy darabig egyedül nevelte fiait, egyikük pedig tizenhat évesen intézetbe került. A volt rendőrnő arra is hivatkozott, hogy nagyon rossz anyagi körülmények között él, emiatt vállalta el a pornós szereplést.

Lívia álszent döntésnek tartja, hogy azonnal menesztették az állásából, miután kitudódott a pornófilmes ügy. A filmben egyébként szolgálatban levő rendőrt alakít, akinek egy házi orgiában kellene erélyesen fellépnie, de ehelyett beszáll a három férfi-két nő partiba. Az ügy miatt a rendőrség hitelrontás címén pert indíthat, amire eddig Magyarországon nem kerített sort a szerv. Megkeresésünkre a XIV. Kerületi Rendőrkapitányság a Budapesti Rendőrfőkapitánysághoz irányított, amely viszont nem kívánt nyilatkozni.

Egyébként majdnem egy éve volt egy hasonló, bár viccesebb esete a magyar rendőrségnek: akkor két bajai rendőr parodizálta a Good Vibrations című Marky Mark-számot. A madárinfluenza idején szárnyasfeldolgozást ellenőrző rendőrök vicces, csípőlengető koreográfiát rögzítettek egy mobiltelefonnal, ami szintén felkerült az internetre, és a rendőrség akkor is vizsgálatot indított.