horoszkóp

Másfél millióba került egy numera a 80 éves férfinak

bry
2008.10.31. 12:30
Az idős kunszentmiklósi férfi egy örömlány szolgáltatásaival szerette volna kellemesebbé tenni az estéjét, azonban arra nem számított, hogy a nő elviszi az összes félretett pénzét. Másfélmillió forintja bánja a gyors szexet.

Egy 80 éves kunszentmiklósi férfi október 26-án betelefonált a rendőrségre, hogy egy alkalmi nőpartnere előző este meglopta őt, tudta meg a Velvet Mihályné Bornemissza Eleonórától, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtóreferensétől.

Illusztráció

A férfi elmondása szerint a nő, akinek a nevét nem is tudja, hiszen akkor látta először, nem sokkal több mint fél órát töltött nála. Az enyves kezű nő valószínűleg kihasználta az idős úr hiszékenységét és naivitását, és félórás menet után - amíg a bácsi nem figyelt oda - elemelte az összes félretett pénzét, vagyis másfél millió forintot.

A férfi a nyomozóknak csak személyleírást tudott adni a pénzéhes prostiról, a rendőrség most ez alapján próbálja felkutatni a nőt.

A hétén nem ez volt az első eset Bács-Kiskun megyében, hogy egy prostituált lenyúlta kliense pénzét. Kedden egy 21 éves keceli férfi zsebéből aktus közben lopta ki a pénzét, majdnem 300 ezer forintot, tudta meg a baon.hu.