horoszkóp

7 milliót kaszált hamis pornóvideójával a szépségkirálynő

2009.04.17. 17:05
Allison Williams beperelte azokat az internetes oldalakat, melyek az ő nevével adtak el egy pornófilmet. Az esküdtek szerint a hamis szexvideóval a forgalmazók 7,2 millió dolláros kárt okoztak a 2003-as Miss West Virginia szépségverseny győztesének.

Az esküdtszék 7,2 millió dollár kártérítést ítélt meg a Miss West Virginia szépségverseny 2003-as győztesének, Allison Williamsnek, akiről egy hamis pornóvideó bukkant fel a neten. A szépségkirálynő 2005-ben adott be egy 50 millió dolláros keresetet, melyben 59 céget és magánszemélyt vádolt meg azzal, hogy terjesztettek és az ő nevével adtak el egy pornófilmet, melyen valójában nem is ő szerepelt.

Allison Williams

Az esküdtszék április 8-ai döntése szerint kilenc cég, illetve magánszemély egyértelműen hátrányos helyzetbe hozta a nőt azáltal, hogy az ő nevével reklámoztak egy pornófelvételt. A videón egyébként egy nő szexel egy ismeretlen férfival egy reklámkocsi előtt. Az esküdtek úgy ítélték meg, a filmet forgalmazó cégeknek és személyeknek fejenként 800 ezer dollár kártérítést kell fizetnie a nőnek okozott károkért.

2004-ben egy barátja szólt Williamsnek, hogy olvasott róla egy cikket az újságban, ezért a nő az interneten rákeresett a nevére, hogy megtalálja azt. Ekkor talált rá azokra a linkekre, melyeken olyan szexvideókat ajánlottak, amelyeket az ő szereplésével reklámoztak. Allison Williams elmondása szerint nem ő szerepel azon a felvételen, és nem is ismeri a rá kicsit sem hasonlító nőt és a férfit sem, akik a videón szerepeltek.