horoszkóp

Pucéran reklámozták meccsüket az új-zélandi rögbisek

2008.07.17. 11:20
Kapcsolódó cikkek (1)
Meztelenül játszott barátságos mérkőzést két új-zélandi rögbicsapat. Összecsapásukkal egy közelgő meccsre szerették volna felhívni a figyelmet, az elképzelés pedig működik, az akciónak híre ment. A pucér sportrendezvényt egy talpig felöltözött rajongó tette még izgalmasabbá.

Rendhagyó rögbimeccset rendeztek Új-Zéland tengerpartján, St. Kilda Beachen: az All Blacks és a Springbocks csapat teljesen pucérra vetkőzve ugrott egymásnak, mivel ezzel a mérkőzéssel szerették volna felhívni a figyelmet a közelgő Új-Zéland-Dél-Afrika összecsapásra, írja a Telegraph napilap.

Mivel mindkét csapat meztelenül lépett pályára, megkülönböztető jelzésként a játékosoknak hátukra kellett felfesteniük nevüket és számukat. További testfelületet foglalt az egész happeninget szervező cég neve: a Bottom Bus utazási iroda reklámját a második legértékesebb hirdetőfelületre, a fenekükre helyezték. A megoldás már a cég nevét tekintve is adódik: a Bottom ugyanis feneket is jelent. Szerencsére a szervezők közül senkit se hívtak Dicknek.

Nézze meg képeinket!

A szervezők gondoltak arra, is, hogy - mint minden meccsen -, ezen a különleges mérkőzésen is szükséges a rendőri jelenlét. Persze nem kell, hogy valódi legyen, így egy civil férfi öltözött be rendőrnek. Ezt azonban stílusosan tette, és beöltözés helyett vetkőzött: mindössze egy rendőrkalapot, egy bakancsot, és egy gumibotot viselt.

Klikk!

Mivel pedig nincs valódi meccs pályára berohanó rajongók nélkül, ezt az izgalmas mérkőzést is meg kellett hogy zavarja egy szurkoló. Bár hagyományos esetekben a feltűnést keresők azzal próbálnak sokkolni, hogy meztelenül rohannak be a pályára, egy pucéran játszott meccsen ez nem igazán tudott volna feltűnést okozni. A demonstrátor így az ellenkező megoldást választotta: nyakig felöltözve szaladt be a meztelen játékosok közé. A pucér rendőr természetesen azonnal eltávolította.