horoszkóp

Román pornóbotrány: iskolaigazgatónő szexvideói a neten

2008.07.15. 19:25
Miután számos erotikus felvétel látott napvilágot róla, az általános iskolai igazgatónő önként kérte, hogy elmehessen egy év fizetetlen szabadságra. Az egyik videón a franciatanárnő egy szexis fekete fehérneműben vonaglik, miközben egy műpénisszel izgatja magát, de készültek olyan erotikus képsorok is, melyeken férje is szerepel.

Az iskola igazgatótanácsa jóváhagyta az egy évre szóló fizetés nélküli szabadságát Daciana Ana tanárnőnek, a zilahi Mihai Eminescu Általános Iskola volt igazgatójának. Az iskola vezetőjének azért kellett elhagynia az iskolát, mert az interneten több, pornójelenetet bemutató videója és fotója jelent meg. A házi készítésű felvételek nagy részén egyedül szerepel, de vannak olyan képsorok is, ahol a férje is aktívan részt vesz az erotikus játékokban.

A botrány kitörésekor Ioan Abrudan főtanfelügyelő kijelentette, nem lehet tudni, ki tette fel az internetre a filmeket és a fotókat, de az ügyről értesítették az oktatási tárcát is. A zilahi tanárnő lemondott a zilahi iskolában betöltött igazgatói tisztségéről, majd egyéves fizetés nélküli szabadságot kért szeptember elsejétől.

A Szilágy megyei tanfelügyelőség főtanfelügyelő-helyettese, Szabó István kijelentette, jóváhagyták a franciatanárnő kérését, aki egyéves fizetés nélküli szabadságra megy 2008. szeptember 1-jén. Az új megbízott igazgatónak Maria Meleget nevezik ki, aki eddig az iskola aligazgatója volt, írja a mediatica.ro.