horoszkóp

Elit szexpartikat szervez Vilmos herceg csajának barátnője

2009.03.28. 05:33
Vilmos herceg barátnőjének, Kate Middletonnak az egyik legjobb barátnője az az Emma Sayle, aki már három éve szervez zártkörű szexpartikat a brit felső tízezer fiataljainak. A bejutás csak gazdagoknak és szépeknek lehetséges, a szigorúan titkos bulikon még az óvszer se kötelező. A szigorú vallásos neveltetést kapott Sayle ma is templomba jár, de ez simán összefér azzal, hogy évente 20 ilyen partit szervezzen az elitnek.

A brit diplomatacsaládból származó Emma Sayle három éve kezdte szervezni a Killing Kittens elnevezésű bulikat, amelyek – a The Sun meghatározása szerint – komoly piaci rést töltenek be: az elit lányainak biztosítanak szvinger-lehetőséget a hozzájuk hasonlóakkal. A bulik zártkörűek, a klubként működő társaságba csak egyedülálló lányok és párok nyerhetnek felvételt, amennyiben megfelelnek a szigorú előírásoknak: az átlagnál kiemelkedőbb külső adottságokat és jövedelmi viszonyokat kell felmutatniuk. Érdekes módon a tagság 70 százaléka nem a drága elitiskolákból kerül ki – írja a lap. Ugyanakkor csak a gazdagság nem elegendő a bekerüléshez: Rhys Ifans színészt – Sienna Miller megtört szívű imádóját - és egy meg nem nevezett premierligás futballistát például nem találták elég jónak.A szigorú szabályok ellenére azonban tömeges a jelentkezők száma: tavaly év végén alig két hónap alatt ezren regisztráltak, ezzel 6000 fősre növelve a tagságot.

A most 30 éves Sayle és Kate Middleton, Vilmos herceg barátnője a Sisterhood nevű elit evezőscsapatból ismerik egymást. Szintén régi közös barátnőjük az azóta újságíróként dolgozó Charlotte Hunt-Grubbe, aki nemrég be is számolt az egyik titkos Killing Kittens-partiról, amelyet London Mayfair nevű negyedének egyik házában tartottak.

Se drogok, se kamerák

„Férfi ide csak úgy juthat be, ha egy nő beviszi magával. A nemek aránya így nagyjából állandó, 60/40, esetleg 70/30 – épp elegendő a tesztoszteronszint ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen a légkör. Ha egy nő nem vonja be a játékba, magától nem szállhat be semmilyen akcióba, legfeljebb nézheti. De még ezt is csak párban teheti, mert vannak felvigyázók, akik azt figyelik, ne legyenek magányos kukkolók. Nincsenek drogok – sőt ki is dobnak, ha találnak nálad -, se kamerák vagy mobilok. Szigorúan titkos az egész, annyira, hogy még a helyszínt is csak előző nap tudják meg a résztvevők”.

Jó házból való úrilányoknak

A részvétel nem olcsó ezeken a felső-osztálybeli szvingerpartikon: a párok vagy 150 fontot fizetnek alkalmanként, vagy egy egyszeri 300 fontos díjat, majd rendezvényenként 75-öt. „De ha valakinek bejönnek a perverz játékok, ez az összeg még nem is sok” – véli Hunt-Grubbe. A résztvevőknek pedig vélhetően egyébként sem jelent gondot egy ilyen belépődíj: „Amikor megérkeztem, az előcsarnokban egy szexi barna csaj épp azon aggódott, nem áll-e rossz helyen a Ferrarijával”. „Odafenn pedig egy pucér embermassza tárult elém. Az óriási csarnok közepére összetolt fekete bőrkanapékon úgy harmincan vonaglottak, alig volt rajtuk valami, és kábé ugyanennyien álltak és nézték a műsort, miközben beszélgettek. Ez a dolog nem arról szól, hogy férfiak azért fizetnek, hogy megkaphassanak nőket, hanem arról, hogy az egyik nő azt mondja a másiknak: ’Fizess be, és egyszerre szexelhetsz pasikkal és csajokkal egyaránt’”.

A vonzerő a rizikós, vadállati szex

„Mert persze ez az egész a szexről szól: nyíltszíni, narcisztikus, piás, minden köteléktől mentes szexről. Nincs ciki, nincs bűntudat, nincsenek gátlások, csak ösztönök, és izzó, vadállati szex” – fogalmaz lényegretörően az újságíró. Ráadásul míg a résztvevőket szigorúan megválogatják, és igyekeznek csak az elitet kiszolgálni, a nemi betegségek szűrésére és a biztonságos szexre kevés figyelmet fordítanak. „Így aztán nem nehéz rájönni, hogy jókora rizikót is magában hordoz ez a kaland” – véli az újságírónő. A szervező Sayle ugyanakkor azzal védekezik: „Itt mindenki felnőtt, önként vállalja a részvételt. Mi kikötjük a kondomhasználatot, de ennél többet nem tehetünk. Még így is egész korrektek, minden szoba sarkában vannak szemetesek a használt gumiknak, és ezek rendesen meg is telnek. Ezeken kívül pedig minden matracot és eszközt fertőtlenítünk”.

Húsz százalékban jótékony dugás

Sayle maga nem résztvevője a saját partijainak, és minden bevétel 20 százalékát a bölcsőhalál ellen küdző Babies In Arms alapítványnak adományozza. Két éve a Sisterhood evezőscsapattal még egy jótékonysági aktnaptárhoz is modellt álltak, melynek bevételeit szintén az alapítványnak juttatták. Igaz, Kate Middleton végül nem szerepelt a kiadványban, nehogy kellemetlenséget okozzon a királyi családnak.

Házasság melletti szex és vallás

„Én nem szoktam szvingelni. Nagyon vallásos vagyok. Nem mintha bajom volna vele, egyszerűen csak ez egy érzelmi elkötelezettség. Vannak, akik nagyon szabadosak tudnak lenni, ha szexről van szó, számomra ugyanakkor ez egy nagyon intim dolog. Már többen megkérdeztek, hogyan vagyok képes templomba járni, miközben ilyen dolgokat szervezek, de nem is értem a problémát. Senki nem csal meg senkit, csak élvezik és kész. Ismerek lányokat, akik mikor maguk alatt vannak, berúgnak, lefekszenek valakivel, aztán másnap szarul érzik magukat emiatt. Itt viszont senki se sérül. Ha szingli vagy, azt tehetsz, amit akarsz. Ha kísérletezni akarsz, hát kísérletezel. Ha ők ezt akarják tenni, akár a házasságuk keretén belül is, akkor szó sincs megcsalásról. Ha egyszer teljesen őszinték egymással, miért ne tehetnék?”.

A szervező mindenért a feminizmust okolja: szerinte ez a felelős azért, hogy a női szexualitás és érzékenység elveszett, és szerinte a Killing Kittens partik épp ezt hozzák vissza. „Ezek a partik a nőkről szólnak. Itt nincsenek alfanőstények, akik lerohanják a pasikat, hanem nőies, érzéki lányok, akik szabadnak érezhetik magukat és szórakoznak”.