Apja és nagybátyja is zaklatta a 7 éves kisfiút megerőszakoló sárvári pedofilt

bry
2009.01.13. 18:25
A 20 éves férfi a játszótérről csalta el a fiút, akit brutális kegyetlenséggel megerőszakolta. A rendőrség szerint a sárvári férfit, aki kisgyermekes családoknak szóló oldalakat látogatott az interneten, gyerekkorában apja és nagybátyja is bántalmazta szexuálisan.

A játszótérről édességeket, különleges játékokat ígérve lakására csalt, majd kegyetlen módon megerőszakolt egy hétéves kisfiút Sárváron egy büntetett előéletű Heves megyei férfi - közölte sajtótájékoztatóján kedden Kovács Endre, a Sárvári Városi Rendőrkapitányság vezetője a városban.

"A gyanúsított csokit osztogatott a játszótéren tartózkodó gyereknek, a kiszemelt kisfiút pedig azzal az ürüggyel csalta magával, hogy számára egy különleges botot fog faragni" - mondta el a részleteket az alezredes. A gyanúsított lakásában a síró kisgyermeket levetkőztette, fajtalankodott vele és brutális kegyetlenséggel megerőszakolta, majd szabadon engedte.

A rendőrséget a négy gyermekét egyedül nevelő édesanya értesítette, miután a megviselt állapotban lévő, reszkető gyermek hazatért és elmondta, hogy mit tettek vele. A rendőrök néhány óra leforgása alatt elfogták és őrizetbe vették a a gyanúsítottat, aki részben beismerte a bűncselekmény elkövetését, bár az erőszak egyes brutálisabb részleteit tagadja - mondta a kapitány. Az eset még november közepén történt, de a nyomozás érdekei miatt azt csak most hozták nyilvánosságra.

"Kiderült ugyanis, hogy a férfi az interneten olyan oldalakat látogatott, amelyeken kisgyermekes családokkal keresett kapcsolatot. Annak vizsgálata még tart, hogy a férfi követett-e el hasonló bűncselekményt" - mondta Kovács Endre. A nyomozás során, a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő 20 éves gyanúsított családi kapcsolatainak és előéletének feltérképezésekor kiderült, hogy a férfit nagybátyja és saját apja is bántalmazta szexuálisan, írja az MTI.

Halmosi Zsolt, Vas megye rendőrfőkapitánya, aki szintén jelen volt a sajtótájékoztatón, arra hívta fel a figyelmet: a szülőknek kell megtanítaniuk gyermeküket arra, hogy semmiképp se menjenek el idegennel. Ha ajánlatokkal zaklatják őket, forduljanak ismerős felnőtthöz, vagy egyenruhás rendőrhöz.