horoszkóp

Megkéselték és megcsonkították a libanoni énekesnőt

2008.07.30. 15:50
Kapcsolódó cikkek (1)
Brutálisan meggyilkolták Suzam Tamimot, Libanon egyik legnépszerűbb énekesnőjét. Testén számos késszúrást találtak, arcát pedig kegyetlenül összekaszabolták. Az orvosszakértő szerint a 31 éves nő még élt, amikor megcsonkították.

Holtan találták dubaji apartmanjában a libanoni énekesnőt, Suzan Tamimot. A rendőrség tegnap reggel talált rá a holttestre, akit valószínűleg az éjszaka folyamán szurkáltak halálra. A 31 éves nő testén rengeteg késszúrást találtak, az arcát pedig durván megcsonkították. Az El-Nashra internetes híroldal értesülései szerint Tamim még életben volt, amikor arcát összekaszabolta a gyilkos.

Suzan Tamim

Suzan Tamim 1996-ban lett ismert Libanonban, amikor első helyezett lett egy tehetségkutató versenyen. A kritikusok szerint kiváló hangi adottságokkal rendelkezett, hangját kifejezetten ideálisnak tartották mind a popdalok, mind a klasszikus arab dalok elénekléséhez. Néhány sikeres szám után magánéleti problémákra hivatkozva (ekkor zajlott első válása, amit a sajtó folyamatosan nyomon követett, ráadásul apjával sem volt felhőtlen a viszonya) elköltözött Bejrútból Párizsba.

2002-ben tért vissza Libanonba, és ekkor jelentette meg Saken Albi című albumát. 2003-ban Egyiptomba költözött. Második férje, Adel Maatouk zenei producer - egyben az énekesnő menedzsere is - ugyanis beadta a válókeresetet ellene, melyben azt állította, hogy az énekesnő pénzt lopott tőle, becsapta és rágalmakat terjesztett róla. Mivel Tamim nem tudta elviselni a válása miatt kerekedett botrányt és férje vádaskodását, nyolc hónapja teljesen visszavonult a közszerepléstől, és kairói otthonából is elköltözött - eddig csak gyanították, hogy talán Dubaiban élhet - írja a gulfnews.com. Mivel hivatalosan még nem mondták ki a válást, így a rendőrség az énekesnő férjét értesítette, akit - egyes források szerint - vitáik ellenére is nagyon megviselt neje halálhíre.