horoszkóp

Gyilkossággal vádolhatják majd Szabó Dézi barátnőjét

bry
2009.04.15. 15:45
Az ártatlanságát hangoztató T. Adrienn a rendőrség valószínűleg emberölés bűntette miatt javasol majd vádemelést. A lány a sajtóban bízik, azonban az ügyészség egyelőre nem hagyja nyilatkozni.

A Szabó Dézi meggyilkolásának ügyében indított nyomozást hamarosan lezárják, és a rendőrség B. László mellett valószínűleg az ártatlanságát hangoztató T. Adrienn ellen is emberölés bűntette miatt javasol majd vádemelést. „Egy-két szakértői vélemény hiányzik, más már nincs az ügyben, ami rajtunk múlott, megtettük, az ügyészség szólhat még bele az ügybe” - nyilatkozta a Velvetnek Szigeti József alezredes, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztálya életvédelmi osztályának vezetője. „Mind a két személyt megalapozottan gyanúsítjuk emberöléssel, úgy gondolom az előzetes letartóztatás alapján az ügyészség is ezt az álláspontot képviseli. A végrevíziónál fog eldőlni, milyen minősítéssel fogjuk befejezni az ügyet és mi miatt fognak vádat emelni T. Adrienn ellen” - tette hozzá.

A gyilkossággal gyanúsított T. Adrienn mindenesetre tagadja bűnösségét. Ügyvédje, Kamarás Péter elmondása szerint a lány azt hiszi, összeesküdtek ellene, és ezért nem engedélyezik, hogy nyilatkozzon a sajtónak. Valamint szerinte az is az összeesküvés-elméletét igazolja, hogy olyan cellába helyezték, ahol rajta kívül még 11-en vannak, annak ellenére, hogy pszichológiai szakvélemény mondja ki, komoly beilleszkedési problémái vannak. Kamarás Péter a Velvet információi szerint megfellebbezte az ügyészség döntését, és szeretné elérni, hogy védence nyilatkozhasson a sajtónak a gyilkossági üggyel kapcsolatban.

T. Adrienn és B. László
Forrás: Police.hu

Szabó Dézi holttestét augusztus 12-én találta meg a rendőrség a XXIII. és XVIII. kerület határában. A 21 éves lány testét teljesen összekaszabolta gyilkosa. A rendőrség gyanúja szerint a lánnyal a 18 éves T. Adrienn és a 21 éves B. László végzett. A két gyanúsítottat augusztus 24-én fogták el a rendőrök egy nyíregyházi panzióban, miután négy napig bujkáltak.