horoszkóp

Szörfözni tanítja egereit az őrült ausztrál

2008.10.24. 08:18
Shane Willmott gyerekként még nem játszhatott számítógépes játékokkal, ezért neki kellett kitalálnia, hogy mivel szórakoztatja önmagát. A férfi egyedülálló hobbit talált magának, egereit szörfözni tanítja.

Az ausztrál Shane Willmottnak különleges hobbija van, négy egerét, Chopsticks-t, Harry-t, Curly-t és Bunsen-t szörfözni, vízisíelni és jetskizni tanítja. „Ez olyasmi, amit gyerekként játszottunk. Nekünk nem volt Xbox-unk, Playstationunk, amikor fiatalok voltunk. Szóval, ha játszani akartunk, a saját képzelőerőnkre kellett hagyatkoznunk”, nyilatkozta Willmott.

A férfi komoly edzésterv alapján készítette fel az egereket a nyílt vízi szörfözésre, írja az NBC. Először a fürdőkádban gyakorolt velük, és csak utána mehettek ki a híres ausztrál Arany partra. A férfi szerint a rágcsálókkal gyakran megesik, hogy elmossa őket a víz, azonban általában sikeresen meglovagolják a hullámokat.

Nézzen egérszörf edzést!

Willmott - mivel nem szerette volna, ha kedvencei kegyetlen rabszolgahajcsárnak tartják - saját kezűleg készített számukra egy mini házat, ahol Chopsticks, Harry, Curly és Bunsen kipihenheti az edzések fáradalmait.

Az ausztárl férfi tudomása szerint a rágcsálók egyáltalán nem szeretnek úszni, azonban véleménye szerint kifejezetten élvezik a szörfözést. Valószínűleg ez lehet az alapja annak, hogy azt hiszi, mások is utánozni fogják, és valószínűleg ezért osztogat jó tanácsokat a kezdő szörfoktatóknak. „Ha valaki hasonló vállalkozásba kezdene, akkor az egereket mindenképpen gyerekkoruktól kezdje el a vízhez szoktatni, ez elengedhetetlen a sikerhez”, mondta Willmott.