horoszkóp

Szemhéjával húzott el egy autót a kínai férfi

2009.03.18. 12:55
Guangzhou város idei cseresznyevirágzás ünnepén egy kínai fickó a szemhéjával húzott el egy autót. Ráadásul az attrakciók hetén nem is ő volt a legkeményebb figura.

A kínai Guangzhou város idei cseresznyevirágzás ünnepén a szervezők szokatlan programokkal sokkolták a közönséget. A február 4-én kezdődő ötven napos fesztivál keretében a 12 ezer cseresznyefa mellett az érdeklődők részt vehetnek táncmulatságon, fotóversenyen, szumóbemutatón és megnézhetik Yang Guanghét, ahogy a szemhéjával elhúz egy autót.

Yang Guanghe akcióban
 

Csikós Zsolt kolléga szerint a fotón látható autó egy kínai gyártású VW Passat, ami olyan 1200-1300 kiló között lehet. Szerinte a fickó úgy lehet képes a mutatványra, ha az autó kerekeit maximumra fújják és egy kicsit lejtős terepre állítják. De ez még így is kemény. Nézze csak meg a közönség arcát. Egyébként Yang Guanghe az attrakciók hete keretében mutatta be különleges képességét. A teljes mezőnyről itt láthat fotókat, ahogy arról a fickóról is, aki az orrán át vezet le egy apró kígyót, hogy aztán kiengedje a száján. Vajon ez van olyan undorító, mint a leghosszabb fülszőr Guinness-rekordja?