horoszkóp

Rendőrt kellett hívni a salgótarjáni szépségversenyre

2008.11.23. 01:42
Kapcsolódók (1)
Az idei Nógrád szépe verseny a Velvetnek és a Juj.hu stábjának elmaradt, mert a szervezők a műsor közben úgy döntöttek, egyik média sem tudósíthat az eseményről. Az operatőrt bántalmazták, a riportert leköpték, az okok egyelőre ismeretlenek.

A 2008-as Nógrád szépe választásról a Velvet és a Juj.hu stábját kidobták a szervezők, így nem derült ki számunkra, ki nyerte meg idén a szépségversenyt. A lányokat csak farmerban és fehér pólóban láttuk – összesen tizenkettőt -, de az pazar látvány volt. A bemutatkozást még végig tudtuk kísérni, azonban az estélyis, a bikinis, és a szőrme-fehérnemű kombóról le kellett mondanunk. Annyit még elcsíptünk, hogy a nem szakmai zsűri a szépségversenyzők bőrét is osztályozni fogja.

Sarokba szorított kollégák!

Röptettek és kikacagtak

Müller Attila, a Cool Tv műsorvezetője celebrálta az estét, ahol Maróti Viki és a Nova kultúrzenekar is fellépett, ám az ő produkciójuk közben kiderült, mégsem tudósíthatunk az estéről.  A szervezők véleménye szerint nem volt jogunk ott tartózkodni, holott az érkezéskor még nem volt ellenünk kifogásuk. A salgótarjáni József Attila Művelődési Központ kapujában elég volt annyit említenünk, hogy sajtó, nem állta senki az utunkat. Először a nagytermen kívül forgató Juj.hu operatőrét szorították a ruhatár pultjához a biztonságiak, majd később a segítségére siető riportert is. Ekkor ők rendőrt hívtak, akik kérték, hogy a maradjanak a helyszínen, de kerüljék a konfliktust. A szervezők saját biztonsági szolgálatának néhány munkatársa galamblelkű szarkavaró homoszexuális barmoknak nevezte az operatőrt és kollégáját, majd erővel lekísérték őket a földszinti aulába. Ekkor már a Velvet stábjával is gyarapodott a nemkívánatos elemek száma.

Az aulában az operatőr kezéből ki akarták szedni a kamerát, aki megpróbálta saját testével védeni munkaeszközt, ezért a civil biztonságiőr megütötte, majd durván megragadta csuklóját és egy üres kazettát végül sikerült is erőszakkal elvennie. Néhány pillanat múlva megérkeztek a rendőrök, de mielőtt intézkedni kezdtek volna, a hasított barna bőrkabátban lévő fiatalember közvetlen közelről arcon köpte Körmendi Gábort, a Juj.hu riporterét. Ez egy fekete bőrkabátos munkatársának megtetszett, ezért megismételte. A nyálat végül a rendezvény főszervezője törölte le saját kezével, hangos kacagás kíséretében Körmendi arcáról. Mialatt a rendőrök jegyzőkönyvet vették fel, a biztonságiak elhagyták a helyszínt.  Az újságírókat rendőrök kísérték az autójukhoz, onnan pedig a salgótarjáni kórházba, ahol látleletet vettek a bántalmazott operatőr kezéről. A kérdés az incidens ellenére bennünk maradt, vajon ki nyerte meg 2008-ban a Nógrád szépe versenyt.

A Nógrád szépe versenyen nem először akad gondja az újságíróknak. Már tavaly sem engedélyezték a kamera és a fényképezőgép jelenlétét, de akkor nem érte fizikai inzultus az újságírókat.