horoszkóp

Hajléktalan erőszakolta meg a 16 éves lányt

bry
2008.11.18. 20:38
Órák alatt elfogták azt a hajléktalan férfit, aki múlt hét pénteken Szolnokon, a 2-es busz cukorgyári végállomásánál hajánál fogva rángatott be a bokrok közé egy 16 éves lányt. A 48 éves tettes késsel fenyegette meg a lányt, háromszor megvágta, majd kirabolta, megverte és megerőszakolta.

Múlt hét pénteken a kora esti órákban egy férfi a Tószegi úton haladó 2-es autóbusz cukorgyári végállomásánál leszólított egy helybéli, 16 éves lányt. A közeli lakásotthonba igyekező lány hiába próbált védekezni, a férfi a hajánál fogva a buszforduló mellett lévő cserjés, bokros területre húzta, és arra kényszerítette, hogy levetkőzzön és közösüljenek - tudta meg a Velvet Szabó Zitától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Késelés, nemi erőszak, rablás

A hajléktalan férfi egy késsel háromszor megvágta a lányt, többször megpofozta, majd elvette a nála lévő értékeket. A lány odaadta karkötőjét, fülbevalóját, nyakláncát, de ez nem volt elég. A férfi levetkőztette és megerőszakolta. A 16 éves lány ezután visszament a közeli lakásotthonba, de a férfi fenyegetése és az átélt sokk miatt aznap nem szólt senkinek a történtekről.

A lány csak másnap merte elmondani a lakásotthon nevelőinek, hogy mi történt vele. A nevelők azonnal értesítették a rendőrséget. A lány által adott részletes személyleírásnak köszönhetően a nyomozók gyanúja a helybéli hajléktalan férfira, B. Józsefre terelődött, aki a Tószegi úti hajléktalanszálló mellett, egy elhagyott épületben húzta meg magát.

Beismerte tettét a hajléktalan

A rendőrök itt csaptak le rá, és a helyszínen megtalálták a kést, illetve a lány ékszereit is. Ezután kihallgatták, és a férfi beismerte tettét, de a lány orvosi vizsgálatának eredményei is igazolták a bűncselekmény elkövetését. A 48 éves férfinak több nemi erkölcs elleni, valamint vagyon elleni jogsértés miatt volt már dolga a hatóságokkal.