horoszkóp

Részeg fiatalkorú meztelenkedett Donald Trump vodkapartiján

2008.03.20. 11:23
Fiatalkorú lány szolgált fel és ivott meztelenül Donald Trump partiján. A milliárdos üzletember szóvivője szerint nem tudják hogy került oda, ők az ügynökségtől csak 21 év feletti hostesseket rendeltek. Szerintük a lány csak hírnévre vágyott.

Kellemetlen helyzetbe kerülhet Donald Trump amerikai milliárdos, mert mint kiderült: egy partiján egy fiatalkorú lány is volt a meztelenül vodkát felszolgáló hostessek között, ráadásul a kiskorú lány maga is fogyasztott alkoholt. A lányokat csak testfesték takarta, így rendelte meg Trump cége, a partit szervező Drinks America az ügynökségtől őket. A tizenéves lánynak azonban a törvényesen sem pucérkodnia, sem vodkát innia nem lett volna szabad. Sőt, mint Trump sajtósai állítják: ottlennie sem.

Az üzletember igyekszik a felelősséget a 17 éves lányra terelni, aki szerinte csak médiafigyelemre vágyott, ezért mutatkozott és fogyasztott alkoholt a Trump Vodka péntek éjjeli Super Bowl partiján anyaszült meztelenül.

A sztorit feldobó dirty.com szerint - az amerikai törvény szerint kiskorúnak számító - lányt lefotózták, amint a koktélokat kortyolgatott és szolgált fel a 944 magazin Super Village nevű klubjának VIP Lounge helyiségében a Trump Vodka buliján. A szórakozóhely sajtósa úgy nyilatkozott, hogy tudomása szerint a hostessek mind a Trump Vodka alkalmazásában álltak. Valamint hogy nem tudják, a lány hogy került oda.

A kiscsaj csak szerepelni akart

Trump szóvivője a TMZ.com-nak azt az igen valószínű történetet adta elő, hogy a 17 éves Chanell Elaine Hallett betört a partira és "egyszer csak ott volt meztelenül az egész testét fedő Trump Vodka logókkal". Ezzel külsőre nem is lógott ki a megrendelt hostesslányok közül, akiknek az volt a feladatuk, hogy egy szál testfestékben szolgálják fel a vodkát a vendégeknek. A megrendelt hostessek azonban az alkoholos ital reklámozása miatt 21 évet - a legális alkoholfogyasztás alsó korhatárát - betöltött lányok kellett legyenek. Trump sajtósa még azt is hozzátette, hogy a körülményekből kiindulva csak arra tudnak tippelni, hogy a fiatal lány nyilvánosságra vágyott.

Öltözékként csak festéket viseltek

"A Drinks America rendelt három 21 év feletti modell hölgyet az eseményre a Professional Event Marketing of Scottsdale ügynökségtől, azzal a kéréssel, hogy az egész testüket bőrükre festett logók fedjék. A lányok az ügynökségen keresztül szerződtek le, hogy promotálják a márkát egész este. Az eseményen mind a hárman megjelentek" - állítja Trump szóvivője, aki szerint a 17 éves lány létszámon felül volt jelen.

"Nem tudjuk, hogy Miss Hallett mit keresett ott, de az ügynökséggel nem állt szerződésben. A körülmények alapján mi arra tippelünk, hogy betört az eseményre, hogy népszerűséget szerezzen magának. Nagyon megdöbbentünk, mert mint prémium alkoholos italokat forgalmazó cég, mindig szigorúan ragaszkodunk a társadalmi felelősségvállaláshoz."