horoszkóp

Kitagadta a családja Az igazság ára játékosát

2008.03.30. 13:25
Klajbár Sándor a TV2 műsorát használta fel, hogy bevallja egyik legféltettebb titkát, vagyis hogy saját neméhez vonzódik. Az adásban ugyan 10 millió forintot nyert, de fiai azóta nem akarnak vele szóba állni, a nagyobbik gyermeknek pedig állítólag pszichológus segítségére van szüksége.

Miután a TV2 új műsorának adásában fény derült arra, hogy az egyik játékos, Klajbár Sándor a saját neméhez vonzódik, gyermekei megszakítottak vele minden kapcsolatot - írja a Bors. A férfi elmondta, hiába hívta fel nagyobbik fiát, ő letette a kagylót, sőt, még az egyik közösségi oldalon is kitörölte ismerősei közül, és öccsével azt a levelet sem akarták elolvasni, amit még az adás előtt írt nekik. Sőt, felesége szerint egyiküket pszichológushoz kell vinni.

forrás: TV2

A szakápolóként dolgozó férfi, aki tíz millió forintot nyert a műsorban, arról is meg van győződve, hogy neje, akivel már két éve nem él együtt, ki akarja semmizni. "Azt mondja, hogy éljek a nyereményemből, a közös szerzeményeinkhez pedig semmi közöm. Van egy tizenöt milliós házunk, amiből én csak nagyjából ötmilliót szeretnék, a többit otthagyom nekik"- nyilatkozta a férfi, aki korábban azt nyilatkozta, hogy a megnyert összegből vesz egy lakást, aminek a haszonélvezeti jogát két fia nevére akarja iratni.

Klajbár Sándor a Borsnak elmondta, tisztában volt azzal, hogy gyermekei akár így is reagálhatnak a vallomásra. Szerinte akár 2-3 évbe is beletelhet, míg visszanyeri a fiai bizalmát. A környezete szerencsére máshogy reagált az eseményekre. "Gratuláló hívásokat és üzeneteket kaptam. Még idegenek is megszólítottak, elmondták, hogy együtt éreznek velem. Jól esett embernek lenni" - nyilatkozta a 45 éves férfi, aki korábban elmesélte, már kamasz korában sejtette, hogy más, de csak 1999-ben merte magának bevallani, hogy homoszexuális.

Nem ez az első eset, hogy a műsor egyik versenyzője igen kínos pillanatokat él át az egyik kérdés miatt. Az első adásban egy 21 éves lány a kamerák előtt elsírta magát, miután kiderült, hazudott, amikor nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy fizettek-e már neki szexért. A játékosok személyes drámái mellett egyre több támadás éri a műsort és készítőit. Először az ORTT kezdett el vizsgálódni, mivel szerintük a műsor sérti a szereplők személyiségi jogait, és médiatörvény kiskorúak védelmével kapcsolatos intézkedéseit sem tartja be. Ezután a Blikk azt állította, hogy nem engedélyeztették az adások során használt hazugságvizsgálót. Végül pedig a Bors nyilvánosságra hozta a TV2 játékosokkal kötött szerződését, melynek értelmében a résztvevők szinte minden jogukról lemondanak a műsor javára.