horoszkóp

Eszméletlenre verték Takáts Tamás feleségét

2009.04.06. 14:20
Szombat hajnalban a Symbol előtt eszméletlenre verték Takáts Tamás feleségét, a nő agyrázkódást szenvedett, teste tele van zúzódásokkal, nehezen kap levegőt. Nem tudja, hogy az őt a helyről kivezető biztonsági őrök voltak-e, akik elbántak vele. Takátsék nem tudják, hogy tesznek-e feljelentést, mivel nincs szemtanújuk és a feleség meg nem emlékszik.

Egyre zavarosabbak a szombat hajnali Symbol előtti verekedés részletei, mert a legújabb információk szerint a nő, akit megvertek Takáts Tamás zenész felesége volt, viszont sem a zenész, sem az áldozat nem biztosak benne, hogy a hely biztonsági őrei verekedtek.

A zenész feleségét úgy megverték a hely előtt, hogy eszméletét vesztette, agyrázkódást szenvedett, mellkasi zúzódásokat és számos kisebb sebet szerzett. A súlyos verés után egy fiatal pár találta meg, ők hívták ki a rendőröket és a mentőket. A feleség nem emlékszik rá, hogy ki verte meg, és mivel szemtanúi sincsenek az esetnek, nem tudja még, hogy tesz-e feljelentést. Addig emlékszik az estére, hogy kivezetik a szórakozóhelyről, ahol összekapott a férjével. „Zavarban vagyok a feljelentés miatt, mert a feleségem botrányosan viselkedett, de ez akkor sem megoldás” – mondta a Velvetnek a zenész.

Takáts Tamás

Takáts Tamásnak péntek este a Symbolban volt fellépése, és a koncert után a feleségével itt szórakozott. A zenész felesége sokat ivott, és összekaptak azon, hogy Takáts Tamás egy másik nővel táncol. „Tudom, hogy nem viselkedtem kultúremberhez méltóan. Megráncigáltam a férjem pólóját” – mondta el a Velvetnek a zenész felesége. „Beismerem, hogy nem viselkedtem úgy, ahogy kellett volna, de ez senkit sem jogosít fel arra, hogy így elbánjanak velem” – folytatta Takáts Tamás élete párja.

Az éppen stúdiózó Karthago énekese elmondta, segített a biztonsági őröknek kivezetni a feleségét, és kérte őket, hogy ne bántsák. A biztonsági őrökkel közösen távoztak a helyről, Takáts elmondta, hogy őt nem kellett kivezetni, mert már egy órája haza akart menni.

Miután kivezették őket, Takáts Tamás és a felesége különváltak, és a feleség ottmaradt a hely előtt, ahol később megverték. Nem tudják, hogy ki tehette, Takáts azt mondta, nem tartja valószínűnek, hogy a biztonsági őrök voltak, vagy ha igen, amíg ő a helyszínen volt, nem csináltak semmi olyat, ami arra engedne következtetni, hogy ők tették.

A helyszínre kiérkező rendőrség intézkedéséről nem sokat tudni. A BRFK Kommunikációs Osztálya szűkszavúan nyilatkozott a történtekről, annyit lehet biztosan tudni, hogy nem indítottak hivatalból eljárást.