horoszkóp

Az embereknek bejön a vetkőző némettanárnő

2008.11.04. 19:49
A zalaegerszegi vetkőző némettanárnő leginkább csak a csókjelenteken pironkodva elfordulóknak okozott súlyos lelki traumákat, legalábbis a megkérdezett járókelők nem borultak ki túlságosan a sztorin, de olvasóink is örömmel fogadták J. Teréz alakítását.

Jelenleg több mint ötezer igen és kicsivel több mint hatszáz nem szavazat érkezett arra a tegnapi kérdésünkre, hogy a Zalaegerszegen erotikus táncot lejtő némettanárnő megpróbáljon-e a férfimagazinokban feltűnni. A vetkőzős iskolai feladat ügyes teljesítésével ismertté lett némettanárnő úgy látszik csak azokat zavarja nagyon, akik egyébként is pironkodva tekintenek a világra.

Mindent a gyerekekért

Haga Zoltán (19)

Mivel mindig nézem a híradót, így már aznap láttam, amikor először volt erről szó a televízióban. Az egész vetkőzést sajnos még nem tudtam megnézni az interneten, de ez még így is elég mókás volt. Ebből is látszik, hogy a mai pedagógusok úgy vannak vele, hogy mindent a gyerekekért - és benne vannak minden jóban. Nem kellene ezzel macerálni és bánatni, teljesen jó volt.

Sok hűhó semmiért

Lajos (52) vasgyári munkás

Ha ilyen tanáraim lettek volna annak idején, biztosan nem lógok annyit órákról. Egyébként mekkora átverés ez, mindenhol azt lehetett olvasni: Diákjai előtt sztriptízelt a tanárnő! Én meg jó kis cici villantásra számítottam, és öt percig néztem a videót, mikor kapja már le magáról a melltartóját is, vagy tolja le legalább a nadrágját, erre semmi. Ez a botrányos, nem a tanárnő! Sok hűhó, semmiért. Ha úszásoktatásra viszi a diákjait, akkor még ennyi ruha sincsen rajta. A mai fiataloknak egyébként sem lehet már semmi újat mutatni: a fiúk a pornón nőnek fel, a kislányok a diszkó mögött, részegen veszítik el a szüzességüket. Nem valószínű, hogy pont ez a tanárnő fogja rombolni az erkölcsöket.

Elég gáz így bemutatkozni

Karácsonyi Tünde (18)

Hallottam az esetről és utána láttam is egy videomegosztón, milyen esemény is volt ez? Szalagavató vagy gólyaavatás? Végülis teljesen mindegy, így is, úgy is elítélendő. De ha végzősök előtt vetkőzött, miért nem tudta ezt megtenni az elmúlt négy év alatt - ha meg elsősöknek, hát elég gáz így bemutatkozni nekik, hova lesz ezek után a tekintélye?Na és a tisztelet?

Amál (18+) szociológus

A Lajosom mindig is egy vagány kisgyerek volt, neki lehet, hogy tényleg jó lett volna, ha ilyen tanárai vannak. Úgysem tisztelt soha, senkit. De hát szegény tanárnőt hogy fogják ezek után tisztelni a diákjai? Hogy fog odaállni a szülői értekezleten a vele egykorú apukák elé, akiknek lehet, hogy csak azon jár az eszük, hogy megpörgetik egy kicsit a tanárnőt, ha már elment a Sári anyja, aki jóban van a feleségükkel. Egyébként én ebben a kérdésben a társadalom felelősségét vizsgálnám szívem szerint. Azét a társadalomét, ami ilyen feladatot ad egy tanárnak, majd a végrehajtás után finnyogva elfordul. Azét a társadalomét, ami olyan fiatalokat nevel, akik nem tudják, hogy egy történés pontosan mekkora közösségnek szól, hogy mik a tettek következményei. Én mélységesen elítélem ezt a világot, amiben élünk, ahol egy szegény tanár könnyen egy darab hússá válhat.

Kicsit fiatalabb kiadásban jó lett volna

Bojtor Dániel (18)

Nem láttam a felvételt, de hallani már hallottam róla. Az közismert, hogy minden ilyen gólyaavatáson vannak vetkőzős feladatok, de sajnos nálunk egyik tanár sem volt ilyen bevállalós és jófej soha. Mennyi idős is ez a némettanárnő? Harminchat? Kicsivel fiatalabb kiadásban jó lett volna ilyen nekünk is.