horoszkóp

Megölte részeges apját egy 16 éves vámospércsi lány

bry
2008.07.18. 15:05
A 16 éves vámospércsi lány egy pajszerrel és egy konyhakéssel támadt részeges, és erőszakos apjára. A férfit, aki belehalt sérüléseibe, a lány édesanyja és barátja segített elásni. A szörnyű tettük után Debrecenben próbáltak elrejtőzni a hozzátartozók haragja elől, végül a rendőrök kapták el őket.

Őrizetbe vett a rendőrség egy 16 éves lányt, 34 éves édesanyját és 20 éves barátját, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy megölték a lány apját, írja az MTI.

A 16 éves vámospércsi lány július 13-án hajnalban egy pajszerrel és egy konyhakéssel olyan súlyosan bántalmazta 35 éves édesapját, hogy sérüléseibe belehalt. A férfit a lány édesanyja és barátja segítségével elásták. Az előzetes igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a férfi már halott volt, amikor elásták.

A sértett rokonai hiába keresték hozzátartozójukat az elmúlt napokban. Később felmerült bennük a gyanú, hogy hozzátartozójuk bűncselekmény áldozata lett. A három gyanúsított félve a rokonok haragjától, Debrecenbe utazott, és az időközben a rendőrséghez is eljutott információk alapján, csütörtökön előállították őket a rendőrök.

A gyanúsítottak az eljárás során részletes beismerő vallomást tettek. Az anya elmondta, hogy elvált férjével továbbra is egy lakásban éltek, a volt férj italozó és agresszív magatartása miatt kapcsolatuk teljesen megromlott.

A 16 éves lányt, 34 éves a édesanyját és a lány 20 éves barátját, kihallgatásukat követően, a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.