horoszkóp

Tűzoltók vágták ki a vécéhez ragasztott férfit

2008.11.04. 07:24
A levágott nyilvános vécével együtt kellett kórházba szállítani azt az amerikai férfit, akit ismeretlen elkövető vicces kedvében az ülőkéhez ragasztott – írja a Sky News.

A mentőket és a tűzoltókat egyszerre riasztották a West Midlands-i Dudley közelében lévő Brierley Hill egyik nyilvános vécéjéhez, ami foglyul ejtette egy használóját. A kivonuló egységek azonban együttes erővel sem tudták kiszabadítani az áldozatot, így a rozsdamentes acél vécét levágva, azzal együtt kellett kórházba szállítani.

Szorult helyzetben

„A 35 éves férfi épp rendeltetésszerűen használta a vécét, amikor hozzáragadt. Úgy tűnik, valaki beragasztózta az ülőkét” – vázolta a problémát a mentők szóvivője. „Minden erőfeszítésünk ellenére sem sikerült őt leválasztanunk róla ott a helyszínen, ezért a helyi tűzoltó és katasztrófaelhárító erők együttes segítségével ki kellett vágnunk a vécét az utcai fülkéből”.

Az áldozatot a helyi kórházba szállították, ahol az orvosok speciális oldószerekkel tudták eltávolítani róla a hozzáragadt felszerelést.