Hát ez meg kit érdekel?

2008.01.19. 00:08
Indapassosítottuk a Celebhatározó olvasói értékelését, hogy ne lehessen csalni, az eddigi értékeket lenulláztuk, és ha már ezt tettük, faragtunk is egy kicsit a dizájnon is. Megújult a Velvet.

Nicsak, megújult a Velvet! Van ez így. Hogy milyen lett? Majd megítélik önök. Szerintünk jó, szép, használható. Ha nem tetszik, megírhatja, ha tetszik, akkor meg olvassa. Ha faszságot írtunk, javítson ki bennünket. Ha nem ért egyet, kommenteljen. Ha kétségei vannak, kössön belénk. Ha szavazni szeretne Gáspár Győzőre, regisztráljon egy Indapasst: nem olyan egyszerű, de nem is olyan bonyolult. De ezentúl csak így szavazhat kedvenc szeretett vagy utált celebjére. Hogy miért?

Ez igazából egy szolgálati közlemény a Velvet megújulásáról, melynek részeként átalakítottuk a Celebhatározó olvasói értékelési rendszerét. Ezt nem csak szórakozásból tettük, hanem mert néhány celebritásnál feltűnően gyorsan gyűltek a plusz ötös szavazatok, amiből arra következtettünk, vannak, akik ügyes szkriptekkel nyomják fel kedvenceik szavazatait. Ez viszont hiteltelenné tette az olvasói szimpátialistát, így a Hungarian Celebrity Indexből a szkriptírók miatt eddig nélkülöznünk kellett az önök értékelését. De ezentúl ez is máshogy lesz.

Mert mostantól csak Indapass regisztrációval lehet majd szavazni, 24 óra alatt egy celebre csak egyszer. Így a listánk hitelesebb lett, és még az is lehet, hogy a szavazataik segítségével egyszer Gáspár Győző is lekerül a nagy lista éléről.

A Velvet új ruhájáért pedig köszönet illeti Illés A. Etelét, az Index metroszexuális webdizájnerét, Szabó Gergőt, az Index hisztérikáját, a teljes technikai csapatot, úgyismint Fenyő Balázst, Pozsit, Kalmit, Fügét, Attilát és Panicot. És gzpt, doktor Kist, Mr. Biget, Suzét, mel anzzsot, Freyját, Pirana Pironkovát, feng zsuzsit, moanát, szilvaet és stroke-ot és mm-t, na meg persze mstr-t, aki ugyan most szült, de szelleme velünk van. Meg a bloggereket: danny lotiont, sziabencét, Tündét, moda lizát, dexterkét és wint meg hannát, és persze moont: a teljes Velvet impresszumot, akik megtöltik sok hírrel ezt az oldalt, ahova most eltévedt a világháló tengerén.

És beleszólhat abba, amit írunk, és a szavának súlya van. Úgyhogy éljen vele, írja meg kedvenc kommentünket újra és újra: Hát ez meg ki a faszt érdekel?