horoszkóp

Vetkőző zalai tanárnőnkön csámcsognak a britek

bry
2008.10.31. 13:00
A zalaegerszegi középiskola gólyaavatóján erotikus sztriptízt lejtő tanárnőt felfedezte magának a világsajtó. A britek a tanárnőt nem ítélik el, sőt még örültek volna is, ha ők is ilyen oktatásban részesültek volna.

A vetkőző tanárnőről készült videót felfedezte a világsajtó is, jelenleg ez a legolvasottabb hír a brit The Sun című bulvárlap internetes kiadásában, míg az ausztrál news.com.au oldalon a harmadik helyre küzdötte fel magát a történet. A közismerten prűd britek a tanárnőt nem ítélték el, sőt a kommentelők még irigyelték is a magyar diákokat a mutatós tanerő miatt. „A tanáraim úgy néztek ki, mintha a Star Warsból Jabbát keresztezték volna Attilával, a hunnal”, írta az egyik hozzászóló a The Sun oldalán.

Ugyanakkor hiába a tehetség a vetkőzés terén, a britek értetlenül állnak azelőtt, hogy a tanárnő megtarthatta állását és csak megrovásban részesült, mivel a Blikknek nyilatkozó iskolaigazgató, Rozmán Sándor szerint a kétgyermekes családanya munkájával egyébként elégedettek.

A némettanárnőről a diákok készítettek titokban felvételt, amikor egy iskolai rendezvény során erotikus táncba kezdett és ledobálta magáról ruháit. A gólyaavatón a feladat volt a sztriptíz, és extra pont járt érte, ha egy tanár is vetkőzni kezdett. Míg a többi tanár csak a cipőjétől vált meg, J. Teréz melltartóig vetkőzött a diákok előtt.