horoszkóp

A nap kacsája: Még mindig nem nő a félig átoperált kínai

2008.03.13. 11:28
Hszie Hsziaohszing a nap álhírében úgy nyert a Miss Universe szépségversenyen különdíjat, hogy igazából férfi, csak elkezdte magát nővé operáltatni. A verseny után egy helyi klinika néhány reklámért cserébe felajánlotta, hogy befejezi az operációkat. A cég csődbement, Hsziaohszing pedig a nemek között maradt, nem válthat ki magának személyit sem.

Hszie Hsziaohszing a 2006-os Miss Universe egy kínai előválasztásának tartományi döntőjében nyert különdíjat. A férfit, aki nő szeretne lenni, a legjobb fényképarc különdíjjal jutalmazták, miután megállapították, hogy valószínűleg nő - számolt be a mesébe illő, de leginkább csak simán kamu sztoriról az Ananova a tökéletesen ismeretlen, de leginkább csak nem létező Southeastern News Express nyomán. A cikket egyébként még a norvég Side2 vette át, de sajnos igen gyenge norvégtudásunk miatt ebből nem sokat értünk.

Az álhír szerint a férfinő Miss Universe-re nem jutott be, ezért mindenki bánatára nem is róla szól ez a remek oldal. Viszont különös sztorijára felfigyelt egy helyi plasztikai sebészet, ami felajánlotta Hszienek, hogy állja a hátralévő beavatkozások költéségét a teljesen nővé válásban, amennyiben a férfi/nő a cég reklámarca lesz egy ideig. Így a mese úgy néz ki, a boldog fordulat irányába fordul.

Ennek nagyon megörült a Fujian tartomány különdíjasa, úgyhogy belement az üzletbe. Boldogan élhetett volna, amíg meg nem hal, de egy rendes mesében nélkülözhetetlen a nem várt fordulat, így az Ananova sztorija is ennek az elvárásnak megfelelően folytatódik. A műtéteket magára vállaló, ám az interneten szintén fellelhetetlen Fashion Beauty Plastic Surgery Hospital hirtelen csődbe megy.

Így Hszie a két nem között a pad alá esett. „A műtétek első szakasza után egy időre szünetet tartottam, mert volt néhány személyes ügyem, és amikor tavaly ősszel visszatértem láttam, hogy csődbe mentek" - mondta el Hszie.

Hszie úr elmondta még, hogy maga sem tudja férfi-e vagy nő. Mindenesetre annak ellenére nem tud munkát vállalni, hogy kap ajánlatokat cégektől, mert nem tud egy valós személyi igazolványt felmutatni.

Amennyiben a szomorú történet mégis igaz, és Xie úr sem rettent még vissza a szépségversenyek világától úgy a Thaiföldön megrendezett transzvesztiták szépségversenyét tudjuk neki ajánlani.