horoszkóp

Elaltatják a pornófilmsztár kutyákat

2008.07.01. 15:21
Több mint 150 felvétel készült arról az ötvennégy éves amerikai nőről, aki rendszeresn közösült kutyákkal, míg a barátja filmezett. Az asszonyt a fia buktatta le, majd a rendőrség bestialitás bűntette miatt letartóztatta. A felvételeken szereplő három ebre szomorú és rövid jövő vár, ugyanis a seriff hivatala szeretné minél hamarabb elaltatni őket annak ellenére, hogy tudják, a kutyák csak áldozatok. Az állatok ugyanis annyira elvadultak, hogy képtelenek lennének visszaszokni a normális emberekhez.
Diane Sue Whalen

Egy 54 éves amerikai nő, bizonyos Diane Sue Whalen többször közösült kutyáival, és az aktusokat az 55 éves Donald Roy Seigfrieddel együtt videóra is vette. A NewsOK.com információi szerint több mint 150 felvétel készült a nőről, aki házi kedvenceivel keveredett közelebbi kapcsolatba. A rendőrséget az asszony fia értesítette, miután véletlenül megtalálta az egyik filmecskét, amikor édesanyja éppen a kórházban feküdt. A zoofíl Whalent és társát a múlt héten tartóztatták le. A nő a megyei börtönben várja a fejleményeket, a férfit tízezer dollár óvadék fejében engedték szabadon.

Mi az a zoofília?

A zoofília az ember állatok iránt érzett nemi vonzalma. A saját vágyait kiélő, az állat érzelmeivel mit sem törődő embert inkább a beastofilía tárgykörébe kell sorolni. A történelem folyamán többször változott a zoofil emberek megítélése. Az állatokkal való szexuális kapcsolat először elfogadott volt, majd később a kultúrák többségében elítélték, és büntették is. Napjainkban több esetben állatkínzásért ítéltek el állatokkal közösülő embereket, míg egyes szexológusok véleménye szerint a zoofília nem betegség, hanem az átlagostól eltérő nemi vágy.

Forrás: Wikipedia

John Bowman kapitány és az emberei a kazettákat és a három kutyát azonnal lefoglalták, és kiderült, hogy azt szeretnék, ha az ebeket elaltatnák. A seriff hivatala állítólag már kérvényezte, hogy ők rendelkezhessenek a kutyák sorsa felett. Whalen két kutyáját – egy labradort és egy keveréket - egy múlt heti meghallgatás után kobozták el, a férfinak pedig szerdán kell megjelennie az illetékes szervek előtt saját kutyája, egy blue heeler miatt. Bowman szerint Siegfried és a kutya egy másik lehetséges tulajdonosa valószínűleg harcolni fog az ebért.

„Készen állunk arra, hogy elaltassuk őket. Csak arra várok, hogy a kerületi ügyész visszajelezzen, hogy cselekedhetünk-e azonnal külön engedély nélkül, vagy szükség van-e egy bíró aláírására” – nyilatkozta Bowman, aki azt is elmondta, nem akarja mindenáron a halálba küldeni az ebeket, hiszen tulajdonképpen ők az áldozatok, de agresszív viselkedésük miatt nem maradt más lehetőség. „Szerintem az a legnagyobb tragédia, hogy valaki arra képezte ki a kutyáit, hogy számukra valami természetellenes dolgot cselekedjenek, és most az ebeknek kell fizetniük gazdáik önzősége miatt” – tette hozzá.

Az egyik állatvédő szervezet, a Central Oklahoma Humane Society nem ért egyet a seriff döntésével. Christy Counts elnök szerint a kutyáknak igenis van jövőjük, és szakemberek segítségével át lehetne nevelni őket. „Ha az állatok nem szenvednek, akkor nem kellene elaltatni őket. Egy megbízható szervezetnél kell elhelyezni őket, és új otthont kell nekik találni.”