Idén tizedszer választották meg a leget maguk közül a testépítő zsaruk.

Idén tizedszer választották meg a legprofibban testépítő magyar zsarut a Mr. És Miss Zsaru Rendészeti Testépítő és Fitness Elegant Országos Bajnokságon. A szépnevű eseményre a kaposvári Együd Árpád Művelődési Központban került sor pénteken. A mezőnyben 16 férfi és 14 női egyenruhás versenyző mérte össze testi kvalitásait.

Nézzen feszítő zsarukat!

"Kár, hogy néhány jómadár nem ült a nézők soraiban. A döbbenetes izmokat látva alighanem elgondolkodtak volna azon, hogy folytassák-e bűnözői karrierjüket, s hogy kockáztassák-e tovább, hogy esetleg a rend ilyen kigyúrt őrével egyszer szolgálat közben összefussanak" - számolt be pazar tudósításában a Somogy Online, akiknek köszönhetően az eredményt is meg tudjuk osztani Önökkel.

A klasszikus testépítés abszolút bajnoka a budapesti Nagy Ferenc rendőr őrmester, a testépítő kategória abszolút győztese a makói Debreczeni Gábor főhadnagy lett. Az idei Miss Zsaru címet a kaposvári Károly Katalin rendőr törzsőrmester nyerte el. A 23 éves rendőrlánynak nem ez az első győzelme, már 2006-ban is elnyerte a címet. További fotók itt.