mm
2009.05.10. 18:12 Módosítva: 2009.05.12. 11:50
A 2009-es VIVA Comet díjátadó sajtótájékoztatóján számos zenész megjelent, ezért ezen a héten a heti trendválogatásunkban a magyar énekesnők ruháira szavazhatnak. A múlt héten bejelentették, hogy kik közül választanak majd díjazottakat, de egyelőre nézzük azt, milyen ruhában várták az érdeklődők a nagy bejelentést.

Ki a legjobb?

 • 2507
  Dukai Regina
 • 2446
  Zsédenyi Adrienn
 • 964
  Lola
 • 486
  Kovácsovics Fruzsina
 • 447
  Tóth Gabi

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg a VIVA Comet zenei díjátadót, amin mindenféle kategóriákban ismerik majd el a magyar könnyűzene színvonalát. Egyelőre a legérdekesebb, hogy az egyik Comet-gömb eltűnt, így lehet, hogy a csatornának újat kell majd gyártatnia.

A díjakat szakmai zsűri ítéli oda. A klipek kategóriájában meg a csatorna korábbi műsorvezetői döntenek, vagyis Patrícia, Kisó, Philip, Timó és Kristóf.

Zsédenyi Adrienn

Zséda zenéjét nem nehéz nem szeretni, de azt mindenképpen el kell ismerni, hogy az aktuális magyar popzene egyik legjobban összerakott szereplője. Ha nem ilyen balatoni jégkrémreklámot imitáló háttér előtt fotózták volna, akkor simán elmenne egy hollywoodi eseményre érkező hírességnek is. És még az a hollywoodi vörös szőnyeges eseményekre jellemző különlegessége is megvan, hogy a ruhájához nem annyira passzoló cipőt választ magának, hogy egy kicsit azért bele lehessen kötni a szettbe.

Dukai Regina

Dukai Regina nem viccelt, amikor valószínűleg reggel úgy döntött, hogy feltűnő lesz a VIVA Comet sajtótájékoztatón. A csíkos, élénk színes, mozaikos, patchworkös ruhája a nyolcvanas éveket idézi, ami már elég lenne a figyelemfelkeltéshez, de a biztonság kedvéért különleges megoldással a kivágott ruhán még egy nyakkendőre emlékeztető megoldást is alkalmaztak, hogy a szemet teljesen bevonzza az énekesnő öltözéke. Dukai a különleges darabot cselesen teljesen hétköznapivá varázsolja azzal, hogy farmerdzsekit vett fel hozzá, mintha csak ilyen ruhában ugrana le mindig a közértbe egy csomag retekért.

Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina az RTL Klub tehetségkutatójának egyik felfedezettje nem ezen a sajtótájékoztatón próbálkozott meg azzal, hogy lenyomja ruhában a már régóta a szakmában lévő énekesnőket. Hasonló öltözéket bármelyik plázában láthatunk tetszőleges hétköznap a hatodik óra után. A színek egyébként meglepően jól passzolnak egymáshoz, jó ötlet, hogy a fekete cicanadrág, miniszoknya kombinációt fehér felsővel és fehér cipővel keretezi. Az összhatás ennek ellenére nem az igazi, ez az összeállítás már túlságosan egyszerű.

Tóth Gabi

Köszönhetően Tóth Gabi beállásának, napszemüvegének és ruháinak, valamint az étkezőre emlékeztető háttérnek, a képnek abszolút amerikai hangulata van. A cowboy topgun elment ebédelni a helyi hamburgereshez vagy valami hasonló. Tóth Gabin látszik, hogy egészen tisztában van azzal, hogy mit vesz magára, és tudja is viselni a nagyon harsány ruhákat. Az összeállításnak különösen jót tesz a csizma, ami nélkül nem tűnne akkora túlzásnak az egész, hogy azonnal elhiggyük: paródiával van dolgunk.

Lola

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy néhány évvel ezelőtt Lola olyan ruhában jelent volna meg, mint Kovácsovics Fruzsina, de ezt ugye már nem teheti, mert már komoly énekesnő szeretne lenni. Ennek megfelelően zsédásították és visszalőtték a nyolcvanas évekbe Lolát. Legalábbis ez a póló, szandál, nyaklánc összeállítás a csőnacival és a rövid kabátkával a meg nem értett nyolcvanas évekre volt igazán jellemző. A frizura meg Zséda néhány évvel ezelőtti korszakát idézi. Minden jel arra utal, hogy a lilanadrágos, pattogós Lola helyett mostanában ezt a retrovonalat kapjuk majd, ha az énekesnővel találkozunk.