Miamiban bikiniben hirdetik a wellnesst

2009.05.17. 18:15
A Shape magazin Bikini body tourja májusi állomásán Miamiban mutatta be, hogy milyen az egészséges életmód melletti elkötelezettség és a bikinis lányok közös halmaza. Az eredmény: bikinik minden színben némi elviselendő kampányszöveggel egybekötve. Az esemény egyik főattrakciója Marisa Miller modell volt.

Amikor beköszönt a jó idő, de leginkább a nyár néhány visszavonhatatlan pillanata, akkor az amerikai Shape magazin megrendezi a Bikin body tourt, aminek keretében a különféle strandokon flangálók bikinis lányokat nézhetnek, miközben mindenféle wellness-előadásokat hallgathatnak, illetve részt vehetnek ingyenes edzéseken is. Sőt a szerencsések még apró repiajándékokat is kapnak – tudtuk meg a Yahoo newsnak köszönhetően.

Ha valakinek ennyi nem lett volna elég, annak a szervezők még Marisa Miller modellel is kedveskedtek, aki többek között a Sports Illustrated speciális fürdőruhás különszámában is többször megjelent már.

Miller most a Victoria’s Secret modellje, az eseményen volt is egy fotózása. Egy szörfdeszkával pózolt mielőtt felment volna a kifutóra, hogy mindenféle életvezetési tanácsokat osztogasson az egybegyülteknek, illetve bemutassa a külön szörfözéshez kifejlesztett, a szörf közben igénybevett izomcsoportokat megdolgoztató edzésprogramját.

Ha többet akar megtudni a Bikini body tourról, erre tájákozódhat.