Ha a kommunikáció szakos diákokat kedveli, szavazzon rájuk, de ha a kereskedelem és marketing érintette meg, akkor is talál megfelelő jelöltet a Főiskolák Szépe döntősei közül. A részvétel a fontos, vagy a győzelem? Szavazni Indapass-szal lehetséges.

 
A szavazáshoz be kell lépned Indapassal. Ha nincs regisztrálj.
 

Baksa Dóra

baksa dora de 03

178 cm / 59 kg

A 1988-as, nyíregyházi születésű lány csak kicsit távolodott el otthonától, miután úgy döntött, a Debreceni Egyetemre jelentkezik. A videoklipekből ismerős szélgépborzolta haj-effekttel megspékelt szépségversenyző pénzügyi matematikusként szeretne elhelyezkedni a diploma beszerzése után, mottóját pedig akármelyik soron következő lányhoz beilleszthettük volna. Baksa Dóra ezt az elvet osztja: „Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban.”

 

 

Bányai Gabriella

banyai gabriella bce 03

170 cm / 54 kg

A budapesti születésű Bányai Gabriella a Corvinus Egyetem hallgatója, ahol Kereskedelem és Marketing szakra jár. A 21 éves diák fotózásán is aktív mesterséges elem volt a szél, amely vörösesbarna haját épp annyira lebegtette hátra, hogy kivillanhasson jobb fülét díszítő fülbevalója. Bányai Gabriella tudatosan készül a szépségversenyzésre, mi sem bizonyítja ezt szakdolgozatánál jobban, amelyet a szépségiparról ír, később pedig szintén ezen a szakterületen szeretne elhelyezkedni. Egyébként imád utazni, és másfél éve barátja van.

 

Baranyai Anita

baranyi anita bkf 03

165 cm / 49 kg

A kommunikáció és médiatudomány szak rejtelmeit elsajátító Baranyi Anita 1989-ben született Budapesten. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola diákja szabadidejében ruhákat tervez, merthogy öt évig ezt tanulta, sőt, iskolai divatbemutatókat is szervezett. Baranyi Anita egyébként főként a média iránt érdeklődik, bemutatkozó anyagából megtudtuk, ezen a területen képzeli el a jövőjét.

 

 

 

 

Botos Zsófia

botos zsofia bgf 03

165 cm / 50 kg

Botos Zsófia a Velvet Arca döntős szépségversenyzője volt, akit - miután részt vett a videós valóságshow-vá alakított balatonszemesi felkészítő táborunkban -, jobban ismerünk, mint a Főiskolák Szépe többi versenyzőjét. A zsűri akkori véleménye szerint nála nem könnyű eldönteni, hogy mindennapi életében az önimádat, vagy az önirónia-e az erősebb. Botos Zsófia a Budapesti Gazdasági Főiskola kereskedelem és marketing szakos hallgatója, aki a tanulás mellett egy mobilcégnél dolgozik. Van egy ikertestvére is, aki vele ellentétben nem szenvedélyes szépségversenyző. A versenyző tíz évig szertornázott, mostanában inkább aerobikkal formálja a testét.

Braun Zsuzsanna

braun zsuzsanna bce 03

160 cm / 50 kg

A közgazdásznak készülő Braun Zsuzsanna később került a Corvinus Egyetem falai közé, a szépségversenyző ugyanis jelenleg 26 éves. A késői kezdést nem a trehányságnak tudhatjuk be, bemutatkozó anyaga szerint ugyanis már második diplomájáért küzd. A tájékoztató mondatokból az is kiderül, hogy Braun az iskola mellett szorgosan dolgozik stewardessként, így a fotózáson szükséges mosolygást már kellő rutinnal hozta. Amikor pedig a versenyző ideje engedi, színdarabokban játszik, melyekben alkalomadtán apácát alakít.

 

Bugya Dóra

bugya dora ejf 03

170 cm / 51 kg

A kecskeméti származás szépségversenyző az Eötvös József Főiskola gazdálkodási és menedzsment szakára jár, bemutatkozó anyagából nem derül ki, hogy vajon a választott iskola ellenére vajon ő is a szépségiparban szeretne-e elhelyezkedni. A 21 éves diák vélhetően nagyon határozott jellem, legalábbis tekintete erről árulkodik. Bugya Dóráról túl sokat nem tudtunk meg adatlapja alapján, azt azonban felkiáltójellel tudatták, hogy szabadidejében focimeccsekre jár.

 

 

Csábi Tünde

csabi tunde mtf 03

172 cm / 54 kg

A 20 éves hallgató a Magyar Táncművészeti Főiskolán hivatásszerűen sajátítja el a modern társastánc elméleti és gyakorlati rejtelmeit, amit az iskola falain kívül is kamatoztathat, hiszen versenyszerűen táncol. A budapesti származású Csábi Tünde azt tervezi, az iskola elvégzése után nemcsak élvezni, oktatni is fogja a táncot. A főiskolai hallgató a tánc mellett úszással és lovaglással tartja karban a testét, amelynek színét alkalomadtán napozással variálja.

 

 

Gáspár Tímea

gaspar timea bkf 03

169 cm / 50 kg

A Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója versenyző típus - tájékoztatott minket bemutató anyaga, amelyből azt is megtudtuk, hogy a zöld szemű, sötétbarna hajú Gáspár Tímea nemcsak a megmérettetéseket szereti, de imád bulizni is, hiszen „élete a zene és a tánc”. A szépségversenyző egyébként kis- és középvállalkozási menedzserként végez majd, de addig még van néhány év, jelenleg ugyanis még csak 19 éves.

 

 

 

 

Keserű Nóra

keseru nora elte 03

174 cm / 54 kg

Akárcsak Baranyi Anita, Keserű Nóra is úgy látta a legjobbnak, ha a kommunikáció és médiatudomány szakon folytatja tanulmányait, bár Keserű Nóra inkább az Eötvös Loránd Tudományegyetemen próbál szerencsét. Az 1987-es születésű budapesti diák kis szerencsével akár olyan eredményeket is elérhet, mint Horváth Éva, aki szépségversenyzőből műsorvezetővé lett az RTL Klubnál. A hallgató szabadidejében szívesen sportol, vezet, utazik vagy találkozik a barátaival.

 

 

Molnár Ildikó

molnar ildiko elte 03

165 cm / 48 kg

A vecsési Molnár Ildikó az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatója, ahol andragógiát, vagyis felnőttképzést tanul. A 22 éves Molnár Ildikó az iskola mellett recepciósként dolgozik – tudtuk meg az adatlapjából, amelyből például arra is fény derül, hogy nem volt mindig 48 kiló. „Régebben súlyproblémákkal küzdött, ezzel a versennyel akarja üzenni a hasonló problémákkal küzdőknek, hogy nincs lehetetlen” – értesültünk a bemutatkozó anyagból.

 

 

 

 

Schumuczer Bernadett

schmuczer bernadett de 03

172 cm / 49 kg

A Debreceni Egyetem 20 éves jogászhallgatója a Bika jegyében született Mátészalkán. Schmuczer Bernadettet a paragrafusokon kívül érdekli a műsorvezetés és a színészet – informálódtunk adatlapjából. A 20 éves jogászhallgató vélhetően jó pályát választott, mert bemutatkozó anyagából az is kiderül, hogy ambíciózusnak, céltudatosnak és maximalistának tartja magát.

 

 

 

 

 

Szügyi Tímea

szugyi timea szte 03

165 cm / 48 kg

A munkaügyi kapcsolatok iránt érdeklődő szépségversenyző a Szegedi Tudományegyetem hallgatója. Az 1986-os születésű hódmezővásárhelyi Szügyi Tímeáról akár már a fotópóz alapján is megállapítható, hogy 10 évig versenyszerűen táncolt latin-amerikai táncokat. A 22 éves szépségversenyző szabadidejében sokat olvas, valamint színházba jár.

 

 

 

 

 

 

Takács Lívia Anna

takacs livia bgf 03

172 cm / 53 kg

A 22 éves diák kereskedelem és marketing szakra jár a Budapesti Gazdasági Főiskolára. A Főiskolák szépe versenyzője megszerzett tudását már most kamatoztatja, ugyanis egyik barátnőjével CD - és ajándékboltot vezet az iskola mellett. A szőke, budapesti szépségversenyző egyébként szereti a változatosságot, szinte alig van olyan sport, amit eddig még nem próbált ki – tudtuk meg adatlapjából.

 

 

 

 

Verner Adrienn

verner adrienn ppke 03

174 cm / 48 kg

Az angol szakos Verner Adrienn a Pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatója. A 25 éves esztergomi szépségversenyzőnek nem okozott különösebb nehézséget a pózolás, ugyanis már gyerekkorától kezdve modellkedik – tudtuk meg bemutatkozó anyagából. Ha éppen nem tanul, valamint nem modellkedik, akkor lelkesen védi a környezetet és az állatokat, hiszen azt már a környezetét pisilve védő Cameron Diaz példájából is megtanulhattuk, mennyire fontos a bolygónk.

 

 

Zsiga Melinda

zsiga melinda elte 03

167 cm / 57 kg

A testnevelés szakos hallgató már két évvel ezelőtt is jelentkezett a Főiskolák Szépe versenyre, akkor még tanítónak és óvónőnek készült. Az ELTE Tanítóképzőjét végző diák nagyon szereti a gyerekeket, a jókedvet és a vidámságot, ám, hogy ezen kívül van-e még valami, amiért odáig van, az nem derül ki bemutatkozó szövegéből. 2007-ből származó információnk szerint állandóan vásárolna, ha tehetné, egyébként pedig sportol vagy a barátaival tölti az idejét.

 

 

 

 
A szavazáshoz be kell lépned Indapassal. Ha nincs regisztrálj.