Nézze meg a Mr. College verseny 2009-es döntőseit. Döntse el, melyik rövidnadrágba bújt, vízimentőnek is beillő pasi néz ki jobban. A részvétel a fontos, vagy a győzelem? Szavazni Indapass-szal lehetséges.
A szavazásnak vége

Csáki János

csaki janos bgf 03

186 cm / 83 kg

Csáki János 23 éves, csillagjegye rák. A Budapest Gazdasági Főiskola nemzetközi gazdálkodás szakának hallgatója. A kék szemű, világosbarna hajú fiatalember nem sokat árult el magáról, csupán annyit lehet megtudni a bemutatkozó szövegéből, hogy jól érzi magát a bőrében. Bizonyára ez motiválta abban is, hogy jelentkezzen egy szépségversenyre.

 

 

 

 

 

 

6,39

Csáti Norbert

csati norbert bkf 03

189 cm / 88 kg

Csáti Norbert 22 éves, csillagjegye nyilas. Jelenleg a Budapesti Kommunikációs Főiskola kommunikáció és médiatudomány szakán tanul. Zöld szemű versenyzőnknek a testi-lelki fejlődés egyaránt fontos – az előbbit a képeken lehet leellenőrizni -, két hobbija van. Az egyik a gitározás, saját elmondása szerint virtuóz, a másik elfoglaltsága pedig az, hogy lebeszélje barátait a káros szenvedélyeikről.

 

 

 

 

 

6,84

Gáspár Béla

gaspar bela bmf 03

178 cm / 74 kg

Gáspár Béla 25 éves, csillagjegye ikrek. A Budapesti műszaki főiskola hallgatója, csomagolás technikus szakon tanul. A mezőny legalacsonyabb indulója, szeme színe barna, haja fekete. Saját bevallása szerint már régóta vár egy ilyen lehetőségre, mint a Főiskolák szépe verseny, reméljük elégedett lesz a végeredménnyel is. A várakozás mellett a bemutatkozó szövege szerint sportol, tanul, dolgozik.

 

 

 

 

4,73

Horváth Gergő

horvath gergo szie 03

187 cm / 90 kg

Horváth Gergő 24 éves, csillagjegye rák. Csáti Norberthez hasonlóan ő is kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatója, ő azonban a Szent István Egyetem diákja. A kommunikációs szak ellenére nem vall túl bőbeszédűen magáról. Adatlapjáról csupán annyi derült ki, vidám és jó kedélyű fiatalember, aki 6 évig kosárlabdázott.

 

 

 

 

 

 

4,85

Józsa Vendel

jozsa vendel bmge 03

185 cm / 75 kg

Józsa Vendel 23 éves, csillagjegye rák. Építészmérnőknek készül, jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaság Tudományi Egyetem hallgatójaként tengeti mindennapjait. A fekete hajú, barna szemű versenyző a mozgás megszállottja. Hobbijai között számos sporttevékenység is szerepel, snowboardozik, síel, jég- és görkorizik, kerékpározik, lovagol, fogathajt, úszik, kondizik és fut. Ha mindez nem lenne elég, akkor örömmel közöljük, a versenytáncokban is jeleskedik a fiatalember.

 

 

4,86

Őszy-Tóth Balázs

oszytoth balazs 03

184 cm / 73 kg

Őszy-Tóth Balázs 21 éves, csillagjegye nyilas. A legfiatalabb döntős a Corvinus Egyetemen alkalmazott közgazdaságtant tanul. A barna hajú és szemű versenyző igencsak sportos múltra tekint vissza. Úszott, teniszezett, triatlonozott, vizilabdázott, azonban egy súlyos tüdőgyulladás miatt fel kellett hagynia ezekkel a sportokkal. Az sajnos nem derült ki, hogy azóta mivel tartja magát formában.

 

 

 

 

6,79

Petróczy Tibor

petroczy tibor nyf 03

191 cm / 94 kg

Petróczy Tibor 25 éves, csillagjegye halak. A debreceni származású döntős a Nyíregyházi Főiskolán tanul, programtervező informatikus lesz belőle, de a képeket elnézve nem az a tipikus kocka. A többiekkel ellentétben nem zsebre dugott kézzel ácsorgó fiatalember hitvallása a következő: „Egyszerű ember és egyszerű munka van bőven, ezért inkább a bonyolult dolgokat szereti”. Adatlapjából még azt is megtudhattuk, nem szereti az előítéleteket.

 

 

 

 

4,56

Rőder Gergő

roder gergo pte 03

181 cm / 84 kg

Rőder Gergő 23 éves, az adatlapja állításával ellentétben valószínűleg nem szűcs, hanem szűz a csillagjegye. A fiatalember a másik vidéki induló a mezőnyben, a Pécsi Tudomány testnevelés szakán tanul. Fiatal kora ellenére a döntős haja már kicsit őszül, de a barna szeme körül azért még nincsenek szarkalábak. Mivel nincs kitöltve a bemutatkozó szöveg az adatlapján, így a képek alapján kell eldöntenie a szavazóknak, hogy tényleg alkalmas-e a Főiskolák Szépének.

 

 

6,17

Szabó Bendegúz

szabo bendeguz ektf 03

185 cm / 80 kg

Szabó Bendegúz 22 éves, csillagjegye nyilas. Az Eszterházy Károly Főiskolán tanul, és akárcsak Rőder Gergő, ő is testnevelés szakos. A sötétbarna hajú, zöldesbarna szemű srác öccsével, Bonifáccal indult a versenyen. Elmondása szerint imádja a lányokat, és sokak örömére még keresi az igazit. A döntős bemutatkozó szövegéből kiderül, művészjellem. Szabadidejében ír és zenél – ezt bizonyára a lányok szeretik.

 

 

 

 

7,39

Szabó Kristóf

szabo kristof bgf 03

Szabó Kristóf 22 éves, csillagjegye vízöntő. Gazdaságelemzőnek készül, jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója, akárcsak Csáki János. A barna hajú, zöldesbarna szemű srác a szépségverseny döntőjére való felkészülés mellett jelenleg szakdolgozatát írja. Amikor marad egy kis szabadideje, barátaival lóg vagy sportol.

 

 

 

 

 

 

 

 

5,82