Az Avon parfümbemutatóján Zsédenyi Adrienn és Kovács Áron dalban méltatta az új termékeket, míg a Megatánc zsűritagja, Daniela Hernandez virágos ruhában libegett a színpadon. A csupán vendégként résztvevő hazai hírességek nem öltöztek ki különösebben, de Király Viktor barátnője üde felüdülés volt a matrózcsíkos ruhájában. Ön szerint ki nézett ki a legjobban a bemutatón? Heti trend, szavazzon!

Kitől venne inkább parfümöt?

Az Avon kozmetikai cég nemrég mutatta be három új parfümjét, és az eredetileg világsztárok (Reese Witherspoon, Courtney Cox, Patrick Dempsey) által promótált termékeket ezúttal honi hírességek méltatták dalban és táncban. Zsédenyi Adrienn és Kovács Áron egy dallal próbálta átadni a parfümök érzésvilágát, míg a Megatánc zsűritagja, Daniela Hernandez virágos ruhában libegett a színpadon. A bemutatón megjelenő hírességek a kiöltözést nem vitték túlzásba. Király Viktor barátnője üde felüdülés volt a matrózcsíkos ruhájában, Horváth Éva azonban nem a legelőnyösebb darabot kapta fel magára. Ön szerint ki volt a parfümbemutató szépe? Szavazzon.

Novák Henriett

A Jóban Rosszban színésznője a bemutatóra a klasszikus fekete-fehér összeállítás mellett döntött. Bár szerintünk a széles öv és a fekete felső nem igazán passzol egymáshoz, azért az összhatás egész kellemesre sikerült. Igaz, koránt sem olyan erotikusra, mint a sorozat 1000. részének alkalmából tartott pizsamás bulin viselt bordó kombiné. A rendezvényen csupán vendégként feltűnő Novák Heni ezúttal otthon hagyta teniszező párját, Noszály Sándort. Az egykori Nagy Ő talán ezzel is korábbi állítását akarja igazolni, miszerint már nem akar celeb lenni, és csak akkor tűnik fel Novák oldalán, ha kérik.

Tóth Laura

A modell Király Viktor oldalán érkezett az eseményre, és pózoláson kívül más egyebet nem is nagyon csinált. Azonban a matrózcsíkos ruhájának és a szolidan összefogott hajának köszönhető összhatás miatt úgy éreztük, mindenképpen a heti válogatásunkban a helye. Tóth Laura egyébként nem most jelenik meg a nyilvánosság előtt először ismert ember oldalán. Korábban együtt járt a lakberendezésben jártas Kasuba L. Szilárddal – de szakítottak, mert a pletykák szerint lány megcsalta -, majd 10 hónapig együtt járt a Club 54 együttes tagjával, Némóval.

Dombovári Vanda

A műsorvezető, aki korábban kifejtette, magassága miatt legnagyobb sajnálatára tűsarkú cipőt kell hordania, ezúttal egy kisebb sarokkal felszerelt rózsaszín, hasított bőr csizmában és a hozzá - színben – tökéletesen passzoló virágokkal és geometriai mintákkal tarkított selyemruhában jelent meg az Avon parfümbemutatóján. Dombóvári Vanda a tűsarkú futóverseny alkalmával elmesélte azt is, a szokásostól eltérő megmérettetések rajongója, azonban most nem rendeztek a kedvéért rózsaszín csizmás parfümszagoló-versenyt.

Daniela Hernandez

A táncosnő fellépőként vett részt az eseményen, és az általa előadott performasznak kellett volna tükröznie, milyen is Reese Witherspoon új illata. Legnagyobb sajnálatunkra a Megatánc zsűritagjáról elvonta figyelmünket a két lényegesen jobban teljesítő háttértáncos, így nyugodtan ki merjük jelenteni, nem ez volt Daniela Hernandez legjobb alakítása. Mindenesetre az előadás során viselt virágos ruhájánál lényegesen jobban fest ez a bő szabású, oldalzsebes fehér ruha, melyet a trendeknek megfelelően egy széles övvel fogott össze. azonban arra nem találtunk magyarázatot, milyen érvek szóltak a lila-sárga szandál választása mellett.

Horváth Éva

A műsorvezető egy az alakját nem feltétlenül előnyösen bemutató ruhát választott, de legalább az óriási piros virágmintákhoz passzol a piros szandál és a táska. Horváth Éva, aki egyébként egyórás késéssel esett be az eseményre, jelenleg a fejlődés útján jár. Ugyanis elhatározta, fejleszt beszédtechnikáján, mely – mint kiemelte – nem a logopédus igénybevételét jelenti. Az önmagát szende szűznek tartó egykori szépségkirálynő emellett azt is megosztotta a világgal, bezárta a modelliskoláját, mivel túl sok idejét és energiáját vette el, mivel „neki is csak egy élete van”.

Zsédenyi Adrienn

Szintén fellépőként vett részt a parfümbemutató rendezvényen Zsédenyi Adrienn, aki miután a kozmetikai termékekkel foglalkozó céghez fűződő kapcsolatáról mesélt néhány őszinte percben, a várakozásoknak megfelelően dalrafakadt. Az énekesnő Jennifer Hudson Spotlight című dalát adta elő, mivel ő reklámozta a hasonló névvel debütáló új parfümöt. A fekete-vörös ruha egyébként kifejezetten jól állt Zsédának. Bár szerintünk szerencsésebb lett volna eltakarnia térdeit.