A 30 éves Noemie Lenoir cipzárja a színpadon adta meg magát. A fehérneműmodell nem esett kétségbe, hiszen már megszokta a nagy tömeg előtti meztelenkedést. A jótékonysági rendezvényen, melyet a milánói divathéttel egy időben rendeztek meg, részt vett Janet Jackson is, aki állítólag megfogadta, egy évig feketében jár bátyja, Michael Jackson halála miatt. Most mindenesetre sötétkékben lépett a nyilvánosság elé.

A milánói divathéttel egy időben megrendezték az amFAR (Alapítvány az AIDS-kutatásért) éves gáláját, melyen többek között részt vett Donatella Versace, Janet Jackson, Linda Evangelista, Dita von Teese, Kanye West és Noemie Lenoir is. A divattervező 150 vendégnek szervezett vacsorát, és az est leglátványosabb eseménye, Jackson dekoltázsát leszámítva, a francia modell ruházati balesete volt – írja a Daily Mail.

A birt Marks & Spencer arca, Noemie Lenoir ruháján elromlott a cipzár, és ennek köszönhetően kilátszott a háta és a feneke is. Persze a 30 éves francia fehérneműmodell számára a tangában ácsorgás nagy nyilvánosság előtt előtt korántsem szokatlan foglalatosság.

Az eseményen részt vevők egyébként valami közös megegyezés alapján feketében jelentek meg. Persze Dita von Teese kivétel volt, hiszen egy pink szaténruhát viselt. Szintén kilógott a sorból Janet Jackson a sötétkék Versace ruhájával, pedig a The Sun szerint elhatározta, bátyja, Michael Jackson halála miatt egy évig mindenhol feketében jelenik meg.