Az énekesnő négyéves ismertsége óta szinte annyit változott, mint Madonna egész életében. Így összegyűjtöttük Rihanna frizuraváltásait, a hosszú lokniktól, a bubifrizurán át egészen a kakastaréjig. Az biztos, hogy a 21 éves Rihanna az évek alatt lekoptatta magáról a Beyoncé-hasonmás jelzőt, de azt önök döntsék el, melyik hajviselete volt a legjobb.

Legutóbbi Tejvaj-posztunk kapcsán elhatároztuk, ideje összeállítani, milyen változásokon ment keresztül Rihanna és a haja. A 21 éves énekesnő 2005-ben még egy kínaipiacos Beyoncé-utánzat volt – nem csoda, hiszen Beyoncé férje, Jay-Z teremtette az imázsát –, mostanra azonban kinőtte magát, és divatot diktál, legyen szó akár a hajáról, akár az öltözékéről.

Rihanna, eredeti nevén Robyn Rihanna Fenty 2005-ben jelent meg a zenei piac csillagos egén, és 2007-ig még számtalan helyen úgy szerepelt, mint Beyoncé vékonyabb hasonmása. Stimmelt a hajhossz, a hajszín, még a stílusuk is egyezett. A harmadik albuma, a Good Girl Gone Bad megjelenésekor azonban új stílust kreált magának, ezúttal Victoria Beckhamről koppintott. Az aszimmetrikus bubifrizura idejére már eltűnt a vöröses árnyalatú festék, a jókislányos loknik, de az elegáns kontyoktól is búcsút vett.

A közepesen hosszú haj azonban nem maradt sokáig – bár variálta frufruval és hullámokkal –, Rihanna teljesen rövidre vágatta haját. Ekkor azonban még nem igazán talált önmagára, és nem is tudott igazán mit kezdeni a hajával. Nem sokkal ezután, 2008 telén azonban megváltozott a helyzet. Rihanna féloldalas frizurát készíttetett magának, és sokkal bátrabban nyúlt a hajához. Egyik nap még loknikkal jelent meg, aztán szőke tincsekkel, de volt, hogy Grace Jonesra hajazott. Idén már szinte minden nap másképp néz ki az énekesnő. Haját teljesen felnyíratta, kipróbálta a punk stílust, legutóbb pedig a nem túl szerencsés szőke tincsei miatt írtunk róla. Önök szerint melyik frizura állt a legjobban Rihannának? Ha végignézte bőséges képanyaggal rendelkező galériánkat, írja meg egy kommentben, melyik tetszett a legjobban!