Itt a remek alkalom a pornósban vagy sztriptíztáncosban a nőt is meglátni. Az Erotika Kiállítás főpróbáján jártunk, ahol egyébként vetkőző nőket igyekeztünk ruhában lefotózni. Döntsön, melyik egyébként meztelenkedő nőnek áll a legjobban a ruha?

Az Erotika Kiállítás főpróbáján nagyon furcsán néztek ránk a fotósunk gépe elé került nők, akik általában abból élnek, hogy meztelenek. Mi ugyanis ezúttal ruhában szerettük volna őket lefotózni, hogy ne mindig csak mellekkel és más intim testrészekkel bombázzuk önöket. Végül sikerrel jártunk, de akadtak olyanok, akikre úgy kellett visszaimádkozni a ruhát, úgyhogy megállapíthatjuk, a meztelenkedésből élő nőknél egy idő után kialakul a ruhaledobás reflexe. Ha kamerát vagy fényképezőgépet látnak, automatikusan vetkőzni kezdenek.

Mya Diamond

Az Erotika Kiallítás egyik legismertebb fellépője Mya Diamond volt. A magyar származású pornós az IMDb szerint eddig nagyjából száz pornófilmben szerepelt, jellemzően külföldi produkciókban. A kiállításra teljesen átlagos ruhában érkezett: fehér sportcipő, kék farmer, szürke póló. Ilyen ruhában teljesen el lehet tűnni az utcaképben, és a hölgy a SYMA csarnok termében sem keltett feltűnést. Ha nem mentek volna róla készült képek a háttérben nagyon érzéki zenére, akkor valószínűleg sosem gondoljuk azt, hogy ő a kiállítás egyik fellépője. Az összeállítás a maga egyszerűségében kifejezetten harmonikus hatást kelt.

Naomi Cole

Naomi Cole nem pornózik, csak különféle vetkőzős táncokat vállal, és amikor le akartuk fotózni ruhában, úgy kellett rá visszaimádkozni a fekete csőruha felső részét. Azokban a nőkben, akik ebben a vetkőzős szakmában dolgoznak, megvan az a furcsa szokás, hogy nem szívesen fotóztatják magukat ruhában, legalábbis úgy, hogy nem látszik a mellük rendesen. Cole is ilyen volt, pedig elsőre azt hittük, az elegancia miatt van a Victoria Beckhamet idéző ruhában, és nem azért, mert könnyű belőle kiugrani. A kis fekete ruha mindig jó választás, elegáns és mégis vonzó tud benne maradni az ember, bár Cole tetovált karja sejtetni engedi, hogy nem ez az alapviselet nála.

Amina

Amina nem túl ismert név egyelőre a szakmában, azt mondta, néhány éve foglalkozik vetkőzéssel, és egyelőre felfelé ível a karrierje, egyre több és több fellépést tud vállalni. Éreztük, hogy Aminánál is kezd kialakulni a Naomi Cole-nál megfigyelt reflex. Amikor meglátta fényképezőgépet, és mondtuk neki, hogy fotóznánk, egyből megfogta a melleit. Igaz, a felsőjét magán hagyta, úgy látszik ennek ledobásához azért komolyabb rutin szükséges. Aminán már jellemzőbb, vagy legalábbis a sztereotípiáknak jobban megfelelő darabokat láttunk. A vörös fűzőtop és a fekete latex vagy műbőr csípőnadrág egyértelművé tették, hogy valószínűleg olyan emberrel van dolgunk, akinek az egyik munkaeszköze a teste. Szintén harmonikus összeállítás a maga nemében, bár a cipő fehér mintái kicsit kilógnak.

Vivian Schmitt

A német pornó egyik aktuális sztárja, Vivian Schmitt is egészen értetlenül állt, amikor azt kérdeztük tőle, lefotózhatjuk-e. Javasolta, hogy inkább majd a műsora után, de végül sikerült meggyőznünk, hogy mi ahhoz a kisebbséghez tartozunk, aki ruhában szeretné ő látni, akármennyire furcsa is lehet ez neki. Schmitt tökéletesen követi a legújabb nyugat-európai divattrendet, vagyis a nyári csizmát, ha jól látjuk, egy UGG-ban érkezett Magyarországra. A csizmát leszámítva összeállításának egyszerűsége Mya Diamondéval vetekszik, bár a szemfüleseknek árulkodó lehet Schmitt fehér pulóvere, azon ugyanis az egyik legnagyobb pornós cég, a Hustler logója látható. A Hustlert birtokló Larry Flyntet 2003-ban a pornó legfontosabb emberének választották, megelőzve Hugh Hefnert.

Reny

Önnek ki tetszik a legjobban?

Renyhez egészen bizonytalanul mentünk oda először, mert egyáltalán nem tudtuk biztosan megállapítani, hogy ő is vetkőzik-e a másnapi Erotika Kiállításon. Aztán persze sokat segített, amikor láttuk, hogy Reny ebben a ránézésre teljesen alkalmatlan ruhában mutat be formagyakorlatokat a színpadon álló hosszú rúdon. Ilyen ruhában egyébként inkább olyan volt, mintha egy sportoló melegítene valami bemutató előtt. Az összeállítás magán hordozza az idei divat legtöbb jegyét, a balerinacipőt, a leggingset, az ingruhát. Hasonló öltözékben Reny könnyedén elvegyülhetne bármelyik celebeseményen.