Csütörtökön megrendezték az EMA rövidítés alatt futó zenetévés díjkiosztót Berlinben. Alábbi cikkünkbe összeválogattuk az eseményen résztvevő celebsereg legizgalmasabban öltözött sztárjait. Mint kiderült, mostanában az izgalmakat jobbára egy-egy fűző vagy sapka jelenti.

Beyoncé

Megvolt az MTV európai díjátadója, ahol botrány ugyan nem volt, de európai résztvevő vagy díjazott sem sok. Nem baj, azért legalább a berliniek megcsodálhatták élőben a legnagyobb amerikai sztárok újabb gyönyörűre stylingolt mennybemenetelét. A többi európainak meg valószínűleg mindegy, hogy a német fővárosból vagy éppen Los Angelesből közvetítik-e az egy kaptafára készülő MTV-s díjkiosztókat.

Ezúttal mindenesetre Beyoncé kapta a legtöbb díjat és ő is nézett ki a legjobban. Több ruhát is viselt az este kedvéért, ezek közül fellépőruhája volt a legmeggyőzőbb, egy isteni vörös fűző, hozzá passzoló kesztyűvel és harisnyával.

Shakira

A She Wolf című új albuma kedvéért nőstényfarkassá átvedlő Shakira a színpadon is vadult. A loncsosított hajjal és a tükrökkel kivarrt ruhával némileg kőkorszaki hangulatot árasztott.

Vajon akkor egy darab rajongót/imitátort mégiscsak szerzett magának Jeremy Scott a Frédi és Béni tematikájú divatbemutatóval...?

Ha a fotókra kattint, megnyílik galériánk, ahol az eseményen megjelenő további sztárok öltözékét is bemutatjuk. De előre szólnunk kell, több kőkorszaki jelmez ott sem lesz.

Leona Lewis

Az est tele volt dívákkal, akik között szinte véletlenül volt olyan is, aki úgy döntött, különcségből nem fehérneműben fog fellépni.

Ez a kivétel Leona Lewis volt, aki abban is elüt a többiektől, hogy nem Amerikában, hanem Angliában született és ott is kezdte karrierjét. Az általa viselt összeállítás egy kissé ijesztően szögletes PVC-fűzőből és egy gyönyörű esésű, hatalmas fekete tüllszoknyából állt.

A bizarr kontrasztra építő ruha természetesen Vivienne Westwood keze alól került ki.

Juliette Lewis

Régóta folyamatosan jelen van Juliette Lewis, és ugyan általában nem sok vizet zavar, de talán éppen ezáltal tud ennyire szimpatikus maradni.

Ezúttal is megörültünk, hogy megláttuk, és a legizgalmasabb EMA-ruhákat soroló cikkünkbe rögtön be is válogattuk.

Egyrészt jól esik egy ilyen hiteles, de túlzásokba nem eső rokker-csajszit látni - ki gondolta volna még a '90-es években, hogy egy évtizeddel később Juliette Lewis kifejezetten szimpatikusnak és normálisnak fog tűnni az ezredforduló utáni celebfelhozatalban...?

Pete Wentz

Már csak azért sem hagyhattuk ki Juliette Lewist, mert mintha direkt összeöltözött volna valakivel. Az Ashlee Simpson férjeként is ismert zenész, Pete Wentz az, akinek a stílusa - vagy legalábbis fejfedője - kísértetiesen hasonlított Juliette Lewiséra.

Az egyik legfőbb különbség kettőjük megjelenése között, hogy Wentz a sminket nem felezte meg a két szeme között, hanem az egészet a bal oldalra kente fel, amivel talán bipoláris depressziójára próbál utalni. Mindenesetre úgy tűnik, ez a sapka mindkét nem számára a divatban marad idén télre is.

In memoriam: The Jonas Brothers

Az eseményről természetesen Jonasék sem hiányozhattak, de a szintén amerikai jófiú-banda tagjai a tőlük megszokott módon ezúttal sem szolgáltak meglepetéssel öltözködésükkel.

Igaz, Joe Jonas még februárban talált magának egy annyira meghökkentő öltönyt, hogy amiatt az egész éves unalom rögtön előre meg van bocsátva.

Ezt a füstgomolyaggal díszített zakót és nadrágot láthatják a képen, aminek az EMA-hez semmi köze, de amiről annak idején elmulasztottunk megemlékezni. Így aztán mondjuk most megmutatjuk önöknek. Hátha lesz, akinek bejön.