Victoria Beckham élete egy dolog kivételével szinte tökéletes. Szép is, gazdag is, példátlan karriert futott be. Férje szintén szép és gazdag, boldogan élnek együtt gyermekeiket nevelgetve. Egyetlen dolog van, ami megkeseríti ezt az idillt, ez pedig Victoria Beckham bütyke. A tűsarkak megtették a magukét. Önmagában a fotók látványától is felszisszen az ember, nem csoda, hogy maga Posh Spice pedig állítólag már járni alig bír a fájdalomtól.

Igen, ez a cikk Victoria Beckham bütykéről fog szólni

A gazdasági világválság kellős közepén vagyunk, amikor a bolygón mindenütt szélsőséges csoportok próbálják felborítani a rendet, miközben éhínség és járványok pusztítanak, és a Föld lakossága a globális felmelegedés miatt tiszta erejéből a vesztébe rohan. Emiatt sokan talán úgy gondolják, Victoria Beckham bütyke nem éri annyit, hogy külön cikkben foglalkozzanak vele. De amilyen jelentéktelennek tűnhet az ön szemében ez az apró, kelleténél mégis nagyobb, deformálódott testrész, olyan nagy a jelentősége tulajdonosa, azaz Posh Spice számára.

Nézze meg Victoria bütykét

Beckhemné egy barátjától a Daily Mail úgy tudja, hogy a bütyök-probléma mostanra kritikus kérdéssé fajult az első számú focistafeleség életében. "Victoria a lábfejét tartja élete megkeserítőjének BANE, de fél magát megműttetni, mert attól tart, hogy nem lesz többé képes ugyanúgy tűsarkúban járni, és ettől odalesz divatos megjelenése. Egyelőre tűri a fájdalmat, de az orvos azt mondta neki, fontolóra kell vennie a bütyökműtétet, vagy néhány hónapra le kell mondani a tűsarkakról, hogy elmúljon a gyulladás. Már nincs sok hátra, és kénytelen lesz valahogy dönteni."

Ön továbbra is Victoria Beckham bütykéről olvas egy cikket

A baj nem jár egyedül: közben a férj is lábfejét fájlalja. Úgy tűnik, mindkettejüknél foglalkozási ártalom okozza a végtag sérülését, David Beckham ugyanis csontzúzódást szenvedett, és fájdalomcsillapító injekciókra szorul. A feleségnél azonban természetesen nem a futball okozta a bajt, hanem - legalábbis részben - a magas sarkú cipők.

Ez a fazon ugyanis túlságosan nagy súlyt helyez a lábfej első részére, aminek következtében az ilyen lábbeliben az ember nagylábujja, mivel a tejles testtömeg ránehezedik, befelé nyomódik, a többi lábujj felé. Így az ott található ízület rendkívüli igénybevételnek van kitéve, ezért az állandó dörzsölés és természetellenes pozíció miatt begyulladhat és megdagadhat. Az esetek túlnyomó többségében így alakul ki a bütyök, bár az nem tisztázott, hogy nem csak annál keletkezik-e ilyen kinövés, aki örökölte erre a genetikus hajlamot. Bármi is kelljen a bütyökhöz mindenesetre, az biztos, hogy ami kell hozzá, az Victoria Beckhamnek megvan.

Nézze meg Victoria bütykét

A cikk hátralevő részében is Beckhamné bütykéről lesz szó

Elvileg a bütyök a túlságosan lapos sarkú cipőtől - ami balerinacipő néven nagy divat volt nemrég - szintén kialakulthat annál, aki erre hajlamos. Victoria Beckham esetében biztosan nem ez volt az ok. "Az nem kifejezés, hogy utálom a balerinacipőt" - nyilatkozta ugyanis korábban. "Nem is tudok járni benne. A magas sarkat szeretem." Úgy néz ki, előbb-utóbb mégis kénytelen lesz visszavenni a magasságból, még ha kötelező balerina-hordástól nem is kell tartania.

Beckhamné egyelőre tornagyakorlatokkal próbálja enyhíteni a helyzetet, de ezek csak időlegesen nyújtanak felüdülést. A kínzó fájdalomra a sulinet tájékoztatója szerint a nagylábujjra éjszakára felszerelt sín hozhatna enyhülést, amely visszaszorítja a befordult ujjat a megfelelő pozícióba. Az elváltozást véglegesen azonban operációval lehetne megszüntetni, de ez azt jelentené, hogy Posh Spice hónapokon keresztül csak normál sarkú cipőben mutatkozhatna nyilvánosan - vagy sehogy. Ha még nem tette volna meg, most kattintson a fotóra és nézze meg galériánkat Victoria Beckham bütykéről és az azt okozó tűsarkú cipőkről!