Voksán Virág nem szeret nyáron melltartót viselni, Mészáros Dóra is csak akkor hordja, ha muszáj. Sarka Kata kicsinyíteni fogja a mellét, a következő szülése után. Kiszel Tünde kedvenc fehérneműboltja pedig Dabason van. Csupa érdekesség a honi mellekről.

A magyar hírességek amerikai kollégáikhoz hasonlóan, boldogan számoltak be arról, hogy mekkora melltartót hordanak. Páran nem tudták fejből, meg kellett nézniük a bilétát, de olyan is akadt, aki a címkétől az első pillanatban szabdult meg, így hosszú percekig turkált a fehérneműi között, hogy a pontos méreteivel szolgálhasson a Velvetnek.

Annyi bizonyos, hogy a legnagyobb kosarat a megkérdezettek közül Voksán Virág viseli, míg a legkisebb címért többen is versenyeznek.  Egyedül Sarka Kata hordott 70B-s melltartót még a plasztikai műtéte előtt, azt követően viszont már 75C-re kellett váltania, férje legnagyobb örömére. A szikén kívül a terhesség is pozitív hatással volt a megszólalók kebelméretére, egyiküké sem lett a gyerek születése után ugyanakkora, mint előtte. Ha több információt szeretne kapni a hazai celebek melléről kattintson a galériára.

A melltartó méret első száma a mell alatti körkerületet jelenti. A kosár mérete a mell alatti kerület és a mellbőség különbsége alapján jön ki. A mellbőséget úgy lehet lemérni, hogy a mérőszalagot lazán a karok alatt a mellcsúcson kell átvezetni. Érdemes félévente megmérni, változott-e a helyzet.