A sok híres és szép emberről rengeteg jó kép készül egy évben, de előnytelenekből alig akad, ezért gyűjtöttük most össze 2009 legkomolyabb tévedéseit, amiket a különféle vörös szőnyeges eseményeken megjelent hírességek elkövettek Megan Foxtól kezdve Scarlett Johanssonig.

Egy-egy hírességről nagyon könnyű előnytelen képet készíteni, hiszen a lesifotós képek nagy része ilyen. Ezekben az esetekben viszont topisságukra, lezüllöttségükre, általános vállalhatatlan állapotukra viszonylag jogos kifogás az, hogy nem tudták, fotózni fogják őket.

Azokon a képeken, amelyeket összegyűjtöttünk viszont celebségük teljes tudatában pózolnak a kiválasztott hírességek. Mindegyik valamilyen vörös szőnyeges esemény kapcsán készült, a képen szereplő hírességek valószínűleg alaposan végiggondolták, hogy mi lenne az a ruha, amelyikben a legjobban tudnának érvényesülni.

Persze adjuk meg az esélyt a rossz nap lehetőségének is, hiszen a legtöbb híresség rengeteg hivatalos, sajtónyilvános eseményen vesz részt egy évben, nem könnyű mindig, minden helyzetben a legjobb formájukat adni.

A képekhez tartozó leírásokat a galériában találja meg!