A heti trend összeállításunkba ezúttal kivételesen nem ruháik, hanem keresztnevük alapján válogattuk be a hírességeket. Önnek így nincs más feladata, csupán annyi, hogy eldöntsék, ki a legszebb Jennifer a vidéken. A drámázó Aniston, a végzet asszonya Lopez, vagy a furcsán pózoló Morrison tetszik a legjobban? Szavazzon!

Jennifer Aniston

A színésznő a Golden Globe gálán jelent meg a majdnem a derekáig felhasított fekete estélyiben. Bár Jennifer Anistonon remekül mutat a ruha, azért azt borzasztóan sajnáljuk, hogy nem fél éve öltötte magára, amikor a fekete és a combmutogatás is divat volt. Persze a Brad Pitt árnyékából immár öt éve kilépni nem tudó Anistonról nem az öltözéke kapcsán beszéltek a Golden Globe gála után. A színésznő ugyanis túlságosan szorosan simult Gerard Butlerhez, akivel állítólag végigpezsgőzte a díjátadó éjszakáját.

Jennifer Garner

A legjobb celebanyának megválasztott színésznő Atelier Versace estélyiben tette tiszteletét a Golden Globe gálán. Bár Jennifer Garner sugárzóan néz ki, nemrégiben elmondta, nincs az a hatalom, hogy valaha is levetkőzzön egy magazin kedvéért, mivel szerinte nála sokkal jobbat érdemel a világ. A 37 éves színésznő nyilatkozatából az tűnhet ki, hogy nem elégedett az alakjával, pedig a jó alakjára hivatkozva nem akar egy harmadik gyereket szülni férjének, Ben Afflecknek.

Jennifer Hudson

Az énekesnő és színésznő, aki változatlanul nem vár gyereket, nem jelenik meg túl gyakran a nyilvánosság előtt, így a tavalyi Whitney gáláról választottuk ki a rózsaszín estélyijét, mely kifejezetten a dekoltázsa kihangsúlyozására készült. Jennifer Hudson a rendezvényen összetalálkozott Donatella Versacéval, ám róla nem csak azért nem közlünk képet, mert nem ez e cikk témája, hanem mert nem valami szívderítő látvány.

Jennifer Lopez

A kétgyerekes énekesnő, akinek már a hároméves ikrei is a divattal foglalkoznak, a Scott Barnes sminkes által jegyzett könyv bemutatóján jelent meg fekete miniruhájában. A műben többek között Jennifer Lopez sminkeléséről is szó van, és Barnes mindenkivel megosztja, hogyan képes a smink nélkül nem feltétlenül gyönyörű hírességekből sugárzóan szép sztárt varázsolni. Hiába, Lopez kisasszony hosszú ideig a legszebbnek számított a Jenniferek közül. Meglátjuk, új megjelenéseivel sikerül-e visszakapaszkodnia a csúcsra.

Jennifer Morrison

A Doktor House című sorozatból ismert színésznő egy Puerto Ricói tervező, Luis Antonio ruháját viselte a Golden Globe gálán. Jennifer Morrison elmondta, nem ő választotta ezt a csupafodor darabot, hanem karácsonyra kapta az estélyit barátjától, Amaury Nolascotól. Morrison egyébként hosszabb kihagyás után úgy tűnik, ismét visszatér a sorozatba, és a pletykák szerint azt az epizódot, melyben újra feltűnik, Hugh Laurie rendezi majd.

Ki a legszebb?

Most, hogy végignézték az öt indulót, nincs más dolga, csak annyi, hogy kiválassza a legszebb, a legvonzóbb, legjobban öltözött és egyben a legszimpatikusabb Jennifert. Ön szerint a kicsit furcsán pózoló Jennifer Morrison, a dívaságát visszanyerő Lopez, a formás Hudson, a langaléta Garner vagy éppen a kicsit őrült Aniston a legszebb?