Eheti trendválogatásunkban celebek hajait vizsgáltuk, ami meglehetősen kézenfekvő ötlet volt, mivel egy fodrászati jellegű eseményre mentünk begyűjteni a válogatáshoz szükséges fotókat. A megkérdezett celebjeink válaszai alapján azt mondhatjuk, a hazai hírességek nem töltenek sok időt a hajukkal, de Dombovári Vanda Marcell-hullám függő.

A héten tartott egy fodrászati, szépségipari rendezvényt a Tony&Guy fodrászati termékeket forgalmazó cég, ahol a termékbemutatót azzal dobták fel, hogy szakemberek frizurát faragtak három modellnek is.

Kié a legjobb?

Az eseményen megjelent természetesen jópár hazai celeb, ezért őket arról kérdeztük, hogy milyen viszonyban állnak a hajápolással, a frizurákkal. A megjelent arcok hajait nem az esemény fodrászai készítették el, mindenki így érkezett. Döntsék el, kinek a legjobb a frizurája.

Orosz Barbara

"Nem fizetek a hajamért, mert van hajszponzorunk Hajas László személyében. Hetente egyszer járok hozzá, mert hetente egyszer van az adásom felvétele, és akkor megcsinálja, utána meg magamnak. Körülbelül háromtized másodperc most már, ujjgyakorlat, meg hátul félcentis, azzal meg nem lehet mit csinálni" - nyilatkozta a Velvetnek a narancssárga hajú műsorvezető, akinek nagyon ügyes kezei lehetnek, ha ennyire rendezett kuszaságot képes összehozni néhány másodperc alatt.

 

Garami Gábor

"Semennyi időt sem töltök a hajammal. Sima szövetkezeti fodrászatban vágatom, tehát ahol éppen ér, hogy "Jajj, most már le kéne vágatnom a hajamat!". Egy nagyon kedves fodrász barátom tanácsára zselé helyett sima testápolót használok, ami ugyanúgy működik. Nem viszem túlzásokba a hajápolást, meg elég sokat sportolok, ott meg a legcélszerűbb, hogy rövid hajad legyen. Sőt olyan időszakom is volt, hogy mint a bokszolóknak, vagy nem is tudom kiknek, teljesen rövidre volt nyírva a hajam. Szinte minden nap levágtam magamnak szakállnyíróval" - mesélt a hajról férfiszemmel Garami.

Dombóvári Vanda

"Nagyon szeretem a Marcell-hullámot, és háromhavonta megcsináltatom magam egy fantasztikus fodrásszal, aki mintegy harminc perc alatt képes a vizes Marcellt kivitelezni. Zseniális keze van tényleg. Ez a kedvenc korszakom, úgyhogy negyedévente viselem, néhány napig megtartható ez a frizura. Ha lehetne, ide mennék vissza, 20-as évek vége, 30-as évek eleje, ezt tartom a legnőiesebb viseletnek" - fejtette ki véleményét Dombóvári a hajakról, és a Marcell-hullámról, amit így kell elkészíteni.

Erdőhegyi Brigitta

"Van, amikor nem fodrász csinálja, hanem én, az szokott lenni a fárasztóbb. Mosás után félórát hidratálok. Sok időt fordítok a hajápolásra, amikor én szárítok, az minimum egy óra. Vékony szálú, de sok hajam van, azt egy idő megszárítani, úgyhogy olyan is van, hogy elmegyek a fodrászhoz, és akkor ő mossa meg, ő van hogy egy félóra alatt is megszárítja. Nem vagyok kísérletező típus a hajammal, szőke, hosszú hajam van. A hajszínemet biztosan nem változtatnám meg, de mostanában egyre jobban foglalkoztat, hogy mi lenne, ha levágatnám a hajamat, mert nagyon jól tud kinézni. Ha valakinek olyan az arcformája nagyon jó tud lenni egy jó rövid haj, vagy egy félhosszú. De még nem vettem rá a bátorságot, mert azért mire az embernek szépen megnő újra a haja, azért az egy, másfél év" - hezitált Erdőhegyi.