Az Anti Fitness Club koncertjén a számunkra egyforma emók – és alfajaik - helyett inkább a jelmezeket vettük alaposabban szemügyre. A kínálat meglepően színes volt, találkoztunk boszorkánnyal vámpíros mikuláslánnyal, partiarccal és természetesen bohóccal. Önöknek melyik jelmez tetszik a legjobban? Szavazzanak!

Az Anti Fitness Club – ahogy arról korábban beszámoltunk - farsangi bulit rendezett, és a heti trend cikkünket ezúttal a jelmezbe öltözött rajongókból állítottuk össze. Azonban a koncerten a farsangi hangulat mellett sikerült kiderítenünk pár eddig ismeretlen tényt az emóról, és annak alfajairól. Azonban hiába létezik számtalan ága ennek az irányzatnak, az AFC továbbra sem foglalkozik a rajongóik kategorizálásával, csupán a zenélésre koncentrálnak.

A neves eseményen az emó alfajainak kutatása mellett megismerkedhettünk Gergővel, aki először cigány zenésznek szeretett volna beöltözni, de végül tigrisbundás partiarc lett. Találkoztunk vámpír behatással megfűszerezett mikuláslánnyal, szeretlek feliratos táblát lengető bohóccal, boszorkánnyal, és egy jelmezes lánnyal, akiről sajnos nem sikerült kideríteni, minek is szeretett volna beöltözni. Önök szerint melyik jelmez lett a legjobb?

Gergő, a partiarc

Gergő nagyon jó barátainak tartja az Anti Fitness Club tagjait, és azért vette a bátorságot, hogy beöltözzön, mert így akar segíteni nekik. Elmondása szerint eleinte más volt a koncepció, de szerencsére kapott a tigrismintás bundájához egy tökéletesen passzoló nadrágot, és ez mindent megváltoztatott. „Igazából roma zenésznek indult a jelmez, de végül sima partiszerelés lett belőle. Az a lényeg, hogy mindenki nevessen és jókedvű legyen. A bejáratnál mondjuk azt mondták, tigrisnek öltöztem, én ebben is kiegyezem, de a bajusz a zenészkarakter miatt van” - mesélte a jelmezéhez fűződő élményeket.

Bianka, a mikuláslány

Bianka szerint ezt az eseményt tényleg azért rendezték meg, mert farsang van, és az AFC felhívására nem tudott nemet mondani. „Azért választottam ezt a jelmezt, mert az öcsémmel [aki fekete-vörös talárba bújtatott vámpír volt – a szerz.] hasonló színvilágban szerettünk volna megjelenni. Igazából úgy gondoltuk, hogy a fiúkhoz közel állnak a vámpírok és a télapólányok. Hallottam is tőlük, hogy ők is ezeket gondolják, és ez a ruha egy kicsit extrém, de nem annyira” - indokolta Tünde a mikulásruhájának és lakkcsizmájának összepárosítását.

Ron, a bohóc

Ron azért bohócnak öltözött, mert az jó ötletnek tűnt. A jelmez két héten keresztül készült, egész pontosan azóta, amióta az AFC meghirdette a koncertet. Ron állítása szerint a ruhája teljesen spontán jött, nem tervezett meg semmit. „A szeretlek feliratos táblát csak magammal hoztam, ha esetleg furcsán néznek az emberek. Így gyalogoltam át a várost Pécel óta, négyszer szálltunk át a húgommal. Csomóan furcsán néztek, de amikor a táblát felmutattam, mindenki kivirult és feloldódott” - idézte fel kalandos útját a többek közt kereplővel is felszerelt Ron.

Tünde, a kicsit vámpíros

Tünde nem nevezett meg konkrét okot a ruhaválasztására, akármilyen hihetetlen, egyszerűen csak ez a szívecskés és masnis darab akadt a kezébe. Legnagyobb sajnálatunkra azt sem sikerült kideríteni, hogy akkor tulajdonképpen minek is öltözött. „Én sem tudom pontosan, minek öltöztem. A gallér miatt gondolom, valamilyen vámpíros dolog lehet, de a csizma az nem igazán illik hozzá” - magyarázta Tünde, aki a barátaival beszélte meg, hogy beöltöznek a buli - és nem az Anti Fitness Club - kedvéért.

Vivien, a boszorkány

Vivien, akinek arcát csupán az életkora miatt nem mutathatjuk meg teljesen, bármily meglepő is, kölcsönzött jelmezben érkezett. „Néztem az oldalakat, és ez tetszett meg a legjobban a ruhák közül” - mondta a szűkszavú Vivien, aki számunkra meglepő módon nem a versenyszellem miatt bérelt ki ötezer forintért egy rózsaszínű szalagos boszorkányjelmezt. Az pedig egy cseppet sem zavarta, hogy Anti Fitness Tomi nem az ő nevét húzta ki a cilinderből, mivel remekül érezte magát a fűzős kalapban és a hozzá illő jelmezben jelmezben.

Melyik jelmez a legjobb?

Most, hogy egy kicsivel megint közelebb kerültek az emó rejtélyes világához, és végignézték a farsangi jelmezeket, nem maradt más hátra, csupán annyi, hogy eldöntsék, önöknek melyik ruha tetszett a legjobban. A tigrisbundás partiarc, a vámpír behatásos mikuláslány, a saját készítésű jelmezben pompázó bohóc, az azonosíthatatlan jelmezű csaj vagy a fiatal boszorkány viselte a legjobb jelmezt? Szavazzanak!