Az Elle rendezvényén szupermodell-felvonulás volt, míg a színésznők elég szakadtan néztek ki a Baftán. Bár tudjuk, a két rendezvény teljesen más embereknek szól, azért nem vártunk ekkora kontrasztot.

A színésznők talán az igazi Oscarra tartogatják a szép ruhákat

A Bafta díjátadóját és az Elle Style Awardsot pár nap különbséggel rendezték meg, azonban a vörös szőnyegen feltűnő hírességek között igencsak látványos különbségek voltak. Míg a brit Oscarnak is tekinthető filmes díjátadón a színésznők nem igazán tettek ki magukért, addig ugyanez nem mondható el a női magazin rendezvényéről. Hemzsegtek a szupermodellek, de jól öltözött kismamákból sem volt hiány.

Értjük mi, egy a divathoz erősen kötődő díjátadón tényleg fontosabb, hogy jobban nézzenek ki az emberek, mint egy filmes rendezvényen, de arra tényleg nem számítottunk, hogy egyetlen színésznő sem lesz, akit legalább ki tudnánk emelni a tömegből, mondván, csodásan fest.

Hiszen Claire Danes Burberry ruhája tényleg szép darab, köszönhetően a különleges szabásának, de a színésznőt sajnos csupán második nekifutásra sikerült felismerni, valószínűleg a gyanúsan felfújt szája miatt. Egy pillanatra megörültünk, hogy Sarah Jessica Parker is itt van, de utóbb kiderült, a szőke kontyos színésznő csupán hasonmás és valójában Romola Garainak hívják. Persze voltak jó választások, Anna Kendricks Pucci ruhája, Kristen Stewart Chanelje és Rebecca Hall Gianfranco Ferré estélyije tényleg jól nézett ki.

Kismamák és szupermodellek az Elle Style Awardson

Ezzel szemben az Elle rendezvényén volt miből válogatni. Naomi Campbell, akit díjaztak a divatiparban nyújtott 25 éves teljesítményéért, a nemrég elhunyt Alexander McQueen tiszteletére a tervező ruhájában jelent meg. Felbukkant a harmadik gyerekét váró Claudia Schiffer, de az első gyermekével várandós Danii Minogue is, aki ráadásul magával hozta testvérét, Kylie Minogue-ot is.

Ha ez nem lenne elég, jelen volt még néhány szupermodell is. Megjelent az első filmszerepével nemrég debütáló Agyness Deyn, Daisy Lowe, és az Elle által a tavalyi év legjobb modelljének megválasztott Rosie Huntington-Whiteley is. Ruháik alapján a kedvenceink közé tartoznak az Olsen-ikrek, akik hosszú idő óta először nőnek és nem hippinek öltöztek, valamint Sophie Ellis-Bextor, aki egy hupikék, mégis remekbeszabott dresszt egészített ki rózsaszín retiküllel, zöld cipővel és sárga körömlakkal. Sőt, azt is garantáljuk, hogy Pixie Geldof őrült professzor szerelésétől szebbé válik a napja. Részletek a galériában, kattintsa végig!