A Glamour-díjátadó a gyönyörű nők éjszakája volt Rákóczi Ferenc szerint, így most lehetőséget biztosítunk önöknek, hogy alaposan megszemléljék a résztvevőket. Ön szerint a meglepően nőies Rúzsa Magdi, a tupírt kicsit túlzásba vivő Ördög Nóra vagy esetleg a Cicciolinától ihletet nyerő Zimány Linda volt az est szépe? Szavazzon!

Oroszlán Szonja

A Csillag születik zsűritagját az év színésznőjének választották meg, és bár számunkra már kicsit sok belőle, mindenképpen az előnyére válhatott az a kijelentés, melyet a Rádió Q adásában bátorkodott elmondani. Oroszlán Szonja ugyanis arra buzdította a hallgatókat, hogy ne nézzenek tévét – hiába is vett részt televíziós tehetségkutatóban –, helyette inkább járjanak színházba. Persze az, hogy megérdemelten kapta-e a díjat most nem kérdés, hiszen jelenleg a megjelenése alapján kell megítélnünk. Oroszlán a jeles rendezvényre egy kék estélyit vett fel, az egymásra hajtott anyag és a ruhára erősített fekete öv szerintünk nem a legjobb párosítás. Azonban a legnagyobb probléma a ruha árnyalatával van, mivel kissé sápasztja a hófehér bőrű színésznőt.

 

Rúzsa Magdi

A Megasztár harmadik szériájának győztese Zsédenyi Adriennt legyőzve lett az év énekesnője. Rúzsa Magdit – és ezt bátran elismerjük – eddig nem láttuk még nőiesebbnek, a zöld, húzott szabású miniruha, a fekete magas sarkúval kifejezetten előnyösen áll. Ugyanakkor azt nem egészen értettük, miért is pont idén nyerte meg az énekesnői kategóriát, hiszen az utóbbi időben nem jelent meg saját albuma, csupán két dala került boltokba 2009-ben. Talán a nemrég elnyert magyar állampolgárság az oka.

 

Ördög Nóra

A bájos barnaként aposztrofált Ördög Nóra lett az év műsorvezetője, nem különösebb meglepetésre, hiszen az utóbbi időben a csapból is ő folyt, köszönhetően a válásának és Nánási Pálnak. Ördög fekete ruhájáról, a túlságosan hosszú láncáról nem tudunk sokat mesélni, azonban a frizurája mindenképpen érdemelne némi magyarázatot. A szombat Esti lázban és a Csillag Születikben is többször okozott meglepetést, azonban a túlzott tupírozás a mikrofonfejét könnyedén feledtette velünk.

 

Pirner Alma

A sztriptíz-világbajnok barna összeállítás mellett döntött, azonban a fekete táska felbukkanásáért igazán kár volt. Persze Pirner Alma – aki a rendezvényen nem nyert díjat – érdemeiből ez azért nem vesz sokat vissza, hiszen pár hete gyógyult fel egy lovaglóizom-szakadásból, és úgy pózol a fotósoknak, mint a hollywoodi hírességek. Ráadásul ahogy elnézzük, az egyhónapos pihenés – hiába a mozgás hiánya – szerencsére meg sem látszik rajta.

 

Zimány Linda

A műsorvezetőkén, divattervezőként és énekesnőként is próbálkozó Zimány Linda Paris Hilton és Cicciolina korábbi korszakát idézi fel a fejpántjával, szerencsére a csavart szabású ruhája azért vitt némi újdonságot az összhatásba. Bár a nagyon vékony anyagból készült ruhához túlzásnak érezzük a vastag fekete harisnyát, és a táska mérete is kissé elnagyoltnak tűnik, azért a sellőruhájához képest ez mindenképpen visszafogottnak számít. De tovább nem leszünk kritikusak, hiszen Zimány Lindának valószínűleg az is éppen elég volt, hogy a születésnapján megbüntette egy parkolóőr.

 

Lilu

Az újdonsült kismama, akit a legstílusosabb anyukának választottak, Mojzes Dóra ruhájában tette tiszteletét a díjátadón. A Grace Jones által inspirált kapucnis-válltöméses kreációba nem szeretnénk belekötni, hiszen valóban csodás darabról beszélhetünk. Azonban azt nehezen tudjuk megemészteni, hogy a Mókusnudli becenév nyilvánosság elé tárása ilyen eredményeket hoz manapság. Hiszen az kizárt, hogy csupán azért érdemelte volna ki ezt a díjat Lilu, mert jól öltözik, és korábban azt nyilatkozta, mást már nem szeretne az élettől, csak még két gyereket.

 

Mihalik Enikő

A modell idén csupán jelöltként vett részt a Glamour-díjátadón, hiszen tavaly elvitte a legjobb modellnek járó díjat, míg az idei évben Ebergényi Réka lett a kategória győztese. Annak ellenére, hogy a békéscsabai Mihalik Enikő, aki félvállas ruha mellett döntött, tavaly igazán kifejezetten sikeres évet zárt, hiszen szerepelt a 2010-es Pirelli naptárban, amit Terry Richardson fotózott, részt vett a Victoria’s Secret bemutatóján többek közt Heidi Klum társaságában, és számtalan divatbemutatón, magazinban, reklámkampányban láthattuk viszont.

Ki nézett ki a legjobban?

Míg a múlt héten a Vanity Fair partin Katy Perry és dekoltázsa mindenkit vert, ezen a héten megint hazai hírességeken legeltethettük a szemünket. Ha az lenne a kérdés, hogy kinek a legrövidebb a szoknyája, Mihalik Enikő és Rúzsa Magdi igencsak megszorongatnák Ördög Nórát, ám ettől még a műsorvezető nyerne. De mi azt kérjük, ne csak a kivillanó combokat nézzék, hanem mindegyik celebnél egyben az egész összeállítást! A hét közül melyik hölgy a legszebb?